Ik ben DOL op bruidstaart, dus als ik langs mag komen om te proeven… Ja, dan weet je het wel natuurlijk. In deze video neem ik je mee en krijg je allerlei handige (en heerlijke, haha) tips!

Sugarlips Cakes is de zaak van de Amerikaanse Tam en haar man Luc. Tam heeft een zeer uitgebreide opleiding tot patissier gevolgd in Amerika, en toen ze in 2012 naar Nederland kwam zag ze een gat in de markt; verukkelijke, prachtige bruidstaarten!

Binnen een paar jaar is Sugarlips Cakes uitgegroeid tot een prachtig mooi bedrijf, en werken er naast Luc en Tam nog een aantal patissiers in de zaak om alle aanvragen aan te kunnen. Het maken van een bruidstaart is echt een vak, en bij Sugarlips Cakes weten ze dat als de beste… De heerlijkste smaken, en de mooiste bruidstaarten zijn er te vinden. Zijn jullie nog op zoek naar een bruidstaart? In deze video zie je hoe dat in z’n werk gaat! Oja, en je ziet mij taart eten… Jaloersmakend… Haha!

Wil je na het zien van deze video ook een bruidstaart laten maken door Sugarlips Cakes? Check dan snel de website om een afspraak te maken.