Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Mimine

Welkom bij Mimine, waar elegantie en duurzaamheid samenkomen om de perfecte bruidstaart te creëren voor jullie speciale dag.

Als Franse bakker haal ik veel plezier uit het maken van verfijnde lekkernijen die een echte weerspiegeling zijn van uw liefdesverhaal. Ik begrijp dat elk huwelijk uniek is en dat uw visie moet worden vertaald in een heerlijk en visueel verbluffend meesterwerk.

Mijn werk is een perfecte mix van elegantie en duurzaamheid. Met veel trots selecteer ik de premium en biologische ingrediënten zorgvuldig. Door dit te doen, maak ik niet alleen voortreffelijke creaties, maar verminder ik ook op harmonieuze wijze de ecologische impact, strevend naar een mooiere, groenere toekomst. Naast mijn toewijding aan hoge kwaliteit, geloof ik in het bieden van een uitmuntende gastenservice, want ik begrijp goed dat het plannen van een bruiloft zowel opwindend als overweldigend kan zijn.

Laat me u begeleiden door een ervaring die is afgestemd op uw wensen en een pronkstuk creëren dat symbool staat voor het zoete begin van jullie levenslange reis samen.

Over Laetitia

Na meer dan tien jaar in luxe hotels in Frankrijk en andere landen in de wereld te hebben gewerkt, bracht mijn reis me naar een meer doelgericht pad. Dit leidde tot de oprichting van Mimine, een bakkerij die verder gaat dan bakken alleen. Alles wordt gemaakt met een toewijding aan biologische ingrediënten en een diepe waardering voor verfijning.

Foto’s: Chantal de Graaff photography
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?