Over Girls of honour

Hoi! Gezellig dat je op de site bent, en even komt kijken wie daar nou achter zit. Verstandig, zou ik ook even doen, haha!

Mijn naam is Marit, en toen ik zelf ging trouwen kwam ik weinig originele inspiratie tegen, dat moet toch anders kunnen? Het idee voor Girls of honour voelde dan ook heerlijk… Bruiden laten zien hoe tof, origineel en persoonlijk je bruiloft echt kan zijn. Dat er geen enkele regel is waar jullie je aan moeten houden. En dat is wat ik jullie tot op de dag van vandaag nog met veel liefde laat zien! Dat doe ik gelukkig niet alleen, dus kijk ook zeker even bij de rest van het team.

De Girls of honour houden van betoverende bruiloften en ijzersterke huwelijken.
Ga je trouwen? Dan is dit je plek voor originele trouwinspiratie. De Girls of honour bloggen over alles voor je bruiloft en een lang en gelukkig leven. En dan bedoelen we ook ECHT alles. Ladder in je panty? Check. Schoonmoeder? Check. Wie doet de afwas? Check. Huwelijksnacht? Check. Check. Check!

Nos op 3 kwam langs toen we ons eerste magazine lanceerden:

Girls of honour

In landen als Amerika en Groot-Brittannië kiest de aanstaande bruid haar maid of honour. Vaak is dat de beste vriendin met wie zij samen alvast droomt over hoe heerlijk de bruiloft zal zijn. In de voorbereidingen zorgt zij ervoor dat de bruid niet horendol wordt en op de trouwdag staat ze klaar met alles wat de bruid keihard nodig heeft. Denk aan bergen tissues, lipstickchecks, extra panty’s en een lieve lach net als het spannend wordt. Op weg naar de bruiloft mijmeren ze samen over hoe het getrouwde leven eruit zal zien. In onze blogs hopen wij als een Girl of honour naast je te staan.

En ze leefden nog lang en gelukkig…

Soms gaat dat vanzelf en kun je heerlijk genieten van de liefde! En soms moet je weer even keihard werken samen. Helemaal niet erg! Want een huwelijk dat mooi begint, wil je mooi houden, toch?