Over de Girls

De Girls of honour houden van betoverende bruiloften en ijzersterke huwelijken.
Ga je trouwen? Dan is dit je plek voor originele trouwinspiratie. De Girls of honour bloggen over alles voor je bruiloft en een lang en gelukkig leven. En dan bedoelen we ook ECHT alles. Ladder in je panty? Check. Schoonmoeder? Check. Wie doet de afwas? Check. Huwelijksnacht? Check. Check. Check!

lancering-girls-of-honour

De oprichters

Girls of honour is gestart door Marit Smit en Erica Smallenbroek:

MaritMarit stapte december 2014 met Glenn in het huwelijksbootje. Nieuwsgierig als ze is, onderzoekt ze elke mogelijkheid om van trouwen een mooi feest te maken. Natuurlijk houdt ze niks geheim en deelt ze alles op onze site.

EricaErica zei 12 jaar geleden ‘Ja’ tegen Joop, en ontdekte dat je een huwelijk zo mooi kunt maken als je zelf wilt. Zij laat je samen met jouw partner alvast nadenken over wat je kunt verwachten.

Girls of honour

In landen als Amerika en Groot-Brittannië kiest de aanstaande bruid haar maid of honour. Vaak is dat de beste vriendin met wie zij samen alvast droomt over hoe heerlijk de bruiloft zal zijn. In de voorbereidingen zorgt zij ervoor dat de bruid niet horendol wordt en op de trouwdag staat ze klaar met alles wat de bruid keihard nodig heeft. Denk aan bergen tissues, lipstickchecks, extra panty’s en een lieve lach net als het spannend wordt. Op weg naar de bruiloft mijmeren ze samen over hoe het getrouwde leven eruit zal zien. In onze blogs hopen wij als een Girl of honour naast je te staan.

En ze leefden nog lang en gelukkig…

Soms gaat dat vanzelf en kun je heerlijk genieten van de liefde! En soms moet je weer even keihard werken samen. Helemaal niet erg! Want een huwelijk dat mooi begint, wil je mooi houden, toch?