Het is een van de leukste klusjes voor je bruiloft; een bruidstaart uitzoeken! Heb je er nu al zin in? Check dan snel deze blog voor inspiratie.

Een van de voordelen van mijn werk als blogger in de trouwbranche? Ik kan behoorlijk vaak bruidstaart eten, en nee, dat is absoluut geen straf. Er zijn zoveel heerlijke varianten taart, en dan heb je natuurlijk ook nog de optie om voor iets heel anders te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van cakepops, donuts, macarons of cupcakes? Onze Lievelingsleveranciers kunnen het allemaal!

Wat zijn de leukste opties voor bruidstaart?

Het is grappig om te zien dat er elk jaar weer nieuwe opties bij komen voor je bruidstaart. De afgelopen jaren zagen we vooral heel veel naked weddingcakes. Een taart zonder laagjes eroverheen. Maar dit jaar hebben we weer een heleboel nieuwe ideeën voorbij zien komen! Zo is er bijvoorbeeld de dripcake (mijn persoonlijke favoriet), waarbij er echt druppels langs de taart lopen maar we zien ook taarten die eruit zien alsof ze van marmer zijn. Er zijn bruidstaarten die er uit zien als cvomplete kunstwerken met een binnenkant als een edelsteen, of met allerlei 3D vormen erop. Kortom, het kan allemaal niet gek genoeg! Zoek jij nog een bruidstaart? Laat je dan inspireren door deze foto’s, en boek een afspraak bij onze Lievelingsleveranciers.


Taart: Sugarlips cakes, foto: Madame Poppy.


Sweets: Sprinkles Bakeryfoto: Dilani Schipper.


Taart: taartjes van An, foto: DM Fotografie


Foto: M Felt Photography


Bruidstaart en sweets: Sweet Vibes, foto: Elisabeth van Lent.


Taart: Sugarlips cakes, foto: Anouk Fotografeert.


Taart: Sweet Charlotte, foto: Ringelberg Fotografie.


Taart: The cake lady Ibiza, foto: Youri Claessens Photography.


Donuts en taarten: Gebakkerij, foto: Rianne Fotografie.


Taart: Sugarlips cakesfoto: Madame Poppy.


Taart: Sprinkles Bakery, foto: Dilani Schipper.


Taart: Sugarlips cakesfoto: Madame Poppy.

En, welke bruidstaart is jullie favoriet?