Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Bakverhalen

Bakverhalen maakt een luxe bruidstaart van jullie verhaal. Geen enkel verhaal is hetzelfde, zo ook geen bruiloften en bruidstaart. Geïnspireerd op jullie verhaal maak ik een smaak op maat die echt bij jullie past. Ook de stijl van de bruidstaart wordt compleet op maat gemaakt zodat het echt jullie persoonlijke bruidstaart wordt.

Een luxe bruidstaart is niet alleen een taart, het is een complete taartbeleving. Jullie bruidstaart wordt een ervaring op zich. Niet alleen voor jullie maar ook voor de gasten. We beginnen met een kennismaking zodat ik jullie verhaal leer kennen. Aan de hand daarvan bedenk ik bijpassende smaak combinaties en ontwerpen die jullie tijdens de proeverij gaan proeven. Maak de beleving helemaal af met een champagne upgrade zodat jullie echt de food pairing kunnen ervaren. Klinkt dat heerlijk en gelijk een proeverij inplannen? Klik dan hier.

Na de proeverij ga ik aan de slag met de voorbereidingen voor jullie bruiloft. Samen met de andere trouwleveranciers zorg ik dat elk detail voor jullie luxe bruidstaart klopt. Het houdt niet op bij het maken van de bruidstaart, maar ook op de dag zelf. Van het bezorgen tot aan het aansnijden, alles wordt voor jullie verzorgd. Ik lever de bruidstaart persoonlijk bij jullie trouwlocatie, maar daar blijft het niet bij. Nadat jullie het officiële taartmoment hebben gehad, neem ik het van jullie over om de gasten in de taartbeleving te laten delen.

Foto’s: Alexandra Vonk en Sophie Prins
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?