Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Cake Queen

Jullie bruiloft moet één van de mooiste dagen uit jullie leven worden.

Daar hoort natuurlijk een prachtige bruidstaart en/of sweettable bij. Wij vinden het heel belangrijk dat alles qua smaak & uitstraling bij jullie past.

Hoe leuk is het om bijvoorbeeld elementen uit jullie uitnodiging terug te laten komen of een kleurstelling die jullie die dag overal in terug laten komen. Niets is ons te gek en wij denken graag met jullie mee.

Om de smaak en het ontwerp te bepalen nodigen wij jullie graag uit voor een bruidsproeverij. Een leuke en zoete beleving in onze gezellige cakestudio in Amersfoort. Terwijl jullie genieten van de smaken, maken wij een schets van het ontwerp.

Met veel liefde, passie en creativiteit gaan wij vervolgens voor jullie aan de bak. Alles wordt met de hand door ons gemaakt en elke taart is uniek.

Daarnaast vinden wij ook de aankleding van de sweettable of taartentafel erg belangrijk en helpen jullie hier graag bij. Wij zijn pas tevreden als jullie het WOW effect hebben.

Over Agnes

Sinds 2011 maak ik veel mensen blij met heerlijke (bruids)taarten, sweettables & custom made cakes.

Na jaren les te hebben gegeven in taartdecoratie, vond ik het in 2013 tijd om de opleiding tot patissier te volgen. Omdat de binnenkant nu eenmaal net zo belangrijk is als de buitenkant. De laatste ontwikkelingen op het gebied van taart trends & decoratie technieken houd ik altijd in de gaten.

Enthousiast geworden maak dan een afspraak voor een proeverij en wij verwelkomen je graag in onze cakestudio.

Foto’s: Wit Photography
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?