Het is bijna 2018! Bizar he? Daarom kijken we met jullie terug op een heerlijk jaar met onze bestgelezen blogs. Deze keer; de real weddings!

Vind jij het ook zo heerlijk om real weddings te bekijken? Om je te laten inspireren door de droombruiloft van andere stellen? Ik kan er elke keer weer een beetje emotioneel van worden. Echte liefde is zo mooi! Dus het is geen straf om deze real weddings nog eens te bekijken!

1. De romantische bruiloft van Rik en Astrid

Met behulp van familie en vrienden is de bruiloft van Rik en Astrid prachtig geworden! Een romantische roze jurk, mooie decoratie en lekker eten. Kortom, alle ingrediënten voor een romantische bruiloft.


Foto: For Love We Live

2. Zo mooi is trouwen middenin een park in Arnhem

Als je weddingplanner bent dan weet je natuurlijk de mooiste plekjes om te trouwen. Zo ook Suzanne. En dus trouwde ze haar grote liefde Stefanie in een park!


Foto: Odiza Fotografie

3. Een zomerse bruiloft op een super bijzonder landgoed…

Een zomerse bruiloft is al heerlijk, maar zeker als het op zo’n bijzonder landgoed is als deze bruiloft! Kijk en geniet mee van dit fijne feestje.


Foto: Leentje Loves Light

4. Deze bruiloft had als thema ‘strand bal’! (Echt waar!)

Een strandthema kan spannend zijn voor een bruiloft in Nederland. Maar dit stel maakte er iets geniaals van en koos daarom voor ‘strand bal’ als thema. Jep…


Foto: Elke Verbruggen

5. Trouwen in een voormalig zwemparadijs; sfeervol en romantisch

Dit is hoe leuk trouwen kan zijn! Gewoon alles doen waar je zelf zin in hebt, en trouwen in een voormalig subtropisch zwemparadijs. Bijzonder? Absoluut!


Foto: Martijn Roos

En, welke real wedding vind jij het meest inspirerend?

Coverfoto: Elke Verbruggen