Een Great Gatsby bruiloft heeft bij mij altijd een streepje voor. Waarom? Omdat mijn eigen bruiloft 3 jaar geleden ook dat thema had! Kijk snel mee naar deze blog vol inspiratie.

Heb je de film met Leonardo gezien? Want dat was bij mij dus het moment dat ik volledig verliefd werd op een Great Gatsby bruiloft. De glitter, de glamour, en alles vooral heel erg over the top. En dus kochten we kaarsen en kristal, veel glitter, hoofdbandjes, tassen vol veren en nog veel meer… En ik droeg uiteraard ook een glitterjurk!

Toen deze shoot mijn mailbox in vloog had ik dus ook wel last van wat nostalgie, haha! Want ja, zo zag mijn bruiloft er dus ook uit. Zo leuk! En volgens mij is oud & nieuw echt een perfect moment voor een Great Gatsby bruiloft. Want wanneer mag je nou helemaal losgaan met glitter? Precies, met de jaarwisseling!

Het team van deze shoot:
Planning & organisatie: Droomdag
Styling: Table Moments
Fotografie: Elise Chung Photography
Videografie: Roadbliss
Bruidsjurk: Ieks Bruidsjurken
Bruidegom pak: Michael Giso weddings
Bruidsmake-up & kapsel: Lovely weddings
Sieraden: Oogst Goudsmeden
Stationary: Bonte Raaf
Bloemen: Karin Looijesteijn
Taart: Cakeaholic Amsterdam
Locatie: Thirty5ive Amsterdam
Modellen: Jurgen & Christy