Als het einde van het jaar nadert kun je er niet onderuit: lijstjes! Ook wij doen er graag aan mee en presenteren je met trots de top 5 real weddings van 2015.

En om de spanning nog een beetje op te laten lopen, beginnen we natuurlijk bij nummer 5!

5. Martijn en Saskia; trouwen in een tent

Op nummer 5 staat de bruiloft van Martijn en Saskia. Niet zo gek, want trouwen in een tent is nog steeds razend populair! Klik hier om deze toffe bruiloft nog eens te bekijken.

Trouwen in een Tent
Foto: Arma fotografie

4. De vintage bruiloft van Robyn en Marc

Tja, het is misschien een cliché, maar ook deze bruiloft was volledig volgens de laatste trends gestyled. Met prachtige vintage decoratie is deze blog ontzettend vaak gelezen! Vergaap je hier nog eens aan al dat moois.

Bruiloft-Robyn-en-marc-31
Foto: Bianca Rijkenbarg Photography

3. De boerderij bruiloft van Tim en Dorine

Ohhh, een bruiloft in een mooie boerderij. Zouden we dat niet allemaal willen? Op nummer 3 staat deze prachtige bruiloft van Tim en Dorine. Ik ben vooral helemaal weg van de tafelsetting met de lantaarns erboven. Perfection! Hier zie je de hele blog.

Boerderij-bruiloft-6
Foto: Lianne Blomsma

2. De mega bruiloft van Joep en Angelique

Deze mega bruiloft zat vol met leuke details, en een fantastische foto met een koe (daarvoor moet je de blog nog even terugkijken). Wat Joep en Angelique vooral heel goed hebben gedaan? Met zoveel mensen toch zo’n intieme sfeer creëren! Bekijk hier hoe ze dat hebben gedaan.

angelique-joep-0404
Foto: Erwin Beckers

1. De bruiloft van Glenn en Marit

Tja, en de absolute nummer 1… Die kan ik wel begrijpen ;) Dat is mijn eigen bruiloft! Heel erg leuk om te zien dat jullie het net zo leuk vonden om mijn bruiloft te bekijken. Maar misschien zijn die views stiekem ook wel van elke keer dat ik er weer naar zit te staren… ;) Dus bij deze nog maar een keer!

Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-228
Foto: Nienke van Denderen fotografie

Het was weer een prachtig jaar voor mooie bruiloften.Wij hebben echt genoten van alle real weddings en we kijken ontzettend uit naar een nieuw jaar vol met liefde, mooie bruidsparen, en prachtige decoratie!