Girl of honour Marit is nu iets meer dan een maand getrouwd. Hoog tijd dus om haar bruiloft kiekjes met jullie te delen!

Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-4 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-7 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-13 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-9 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-31 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-48 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-60 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-70 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-78 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-85Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-100 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-109

Wanneer zijn jullie getrouwd?
We zijn op drie dagen getrouwd. Op maandag 15 december 2014 in het gemeentehuis (gratis), op woensdag 17 december in de kerk, en op zaterdag 20 december hebben we receptie en feest gedaan.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Ik wist al heel lang dat ik niet veel geld aan mijn jurk wilde uitgeven. Ik begrijp heel goed dat het DE jurk van je leven moet zijn, maar voor mij was het dat geld niet waard. Omdat ik bij een studentenvereniging zat heb ik regelmatig galajurken uit China besteld. De stap naar een trouwjurk uit China was dus ook vrij logisch. Ik had gedacht dat ik er meerdere zou bestellen, maar de eerste jurk die ik kocht was eigenlijk meteen goed! Hij is van Ebay. Er is nog wel veel aan aangepast door een vriendin van mijn moeder, dus daar moet je wel rekening mee houden. De jurk heeft me 100 euro gekost, en ik was er echt heel blij mee!

Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-201Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-180Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-173Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-163Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-147

Waar hebben jullie op bezuinigd?
Op mijn jurk, op zijn pak, op een heleboel andere kleine dingen. We zijn gratis in het gemeentehuis getrouwd omdat we dat veel te duur vonden.

En waarop juist niet?
Het feest, de versiering, het eten en de locaties. Op woensdag hebben we de Geertekerk in Utrecht gehuurd, en op zaterdag Anafora in Vleuten.

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
We zijn maanden van tevoren al begonnen met het verzamelen van kandelaars, whiskeyflessen en nog veel meer. Heerlijk om samen de kringloop af te struinen! De bomen in de kerk zijn via de winkel NatuurJuweel in Zeewolde (echt een aanrader!). Verder hebben we nog versiering van de Hema, en uiteraard spullen uit China.

Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-219 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-265 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-240 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-236 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-232 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-228 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-223 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-222 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-221

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Poe! Neem een weddingplanner, want het is echt veel meer werk dan je denkt. En, huur een videograaf in! Je dag gaat ZO snel voorbij… Ik ga ervan uit dat iedereen sowieso een fotograaf inhuurt (je kan echt niet zonder!), maar met een videograaf krijg je nog meer dat moment even terug. Want echt, het is voorbij voor je het door hebt. Geniet er van!

Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-112Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-178Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-186Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-135 Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-132Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-145

De foto’s zijn van Nienke van Denderen fotografie.