Je kunt eigenlijk nooit teveel versiering hebben op je bruiloft. Dat bewijzen Robyn en Marc met hun prachtige vintage bruiloft! Een whiskey bar, sweet table en zelfgemaakt prieel ontbreken dan ook niet. Kijk snel verder.

Bruiloft-Robyn-en-marc-1 Bruiloft-Robyn-en-marc-2 Bruiloft-Robyn-en-marc-3

Wanneer zijn jullie getrouwd?
Wij zijn getrouwd op 09.09.14. We hadden een ‘unplugged garden wedding’ met het thema ‘vintage pastel’.

Waar komt je jurk vandaan?
Mijn jurk heb ik gevonden bij het bruidspaleis in Rotterdam en is van het merk demetrios.

Bruiloft-Robyn-en-marc-4 Bruiloft-Robyn-en-marc-5 Bruiloft-Robyn-en-marc-6 Bruiloft-Robyn-en-marc-7 Bruiloft-Robyn-en-marc-8 Bruiloft-Robyn-en-marc-9 Bruiloft-Robyn-en-marc-10

Waar hebben jullie op bezuinigd?
We wilde heel graag ‘buiten’ trouwen, de tuin van mijn ouders was de perfecte locatie en dat het de tuin van mijn ouders is vonden we ook erg mooi! Misschien kun je dat zien als bezuiniging van locatie kosten, maar daar staat tegenover dat we alle aankleding zelf hebben moeten aanschaffen wat het kostenplaatje juist weer duurder maakte. Van de stoelen tot de vintage games, de kidstable en het prieel (zelf gemaakt) .

Waar hebben jullie niet op bezuinigd?
Onze kleding. Zowel mijn jurk als Marc zijn kostuum, de flowergirl dress van onze dochter als de 3 bruidsmeisjesjurken.

Bruiloft-Robyn-en-marc-11 Bruiloft-Robyn-en-marc-12 Bruiloft-Robyn-en-marc-13 Bruiloft-Robyn-en-marc-14 Bruiloft-Robyn-en-marc-18 Bruiloft-Robyn-en-marc-20 Bruiloft-Robyn-en-marc-21 Bruiloft-Robyn-en-marc-22 Bruiloft-Robyn-en-marc-23 Bruiloft-Robyn-en-marc-24

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
De versiering en aankleding hebben we allemaal zelf gemaakt of gekocht via Marktplaats, de kringloopwinkel en webshops. De wiskey en sigarenbar met de oude tafels en stoelen zijn privé bezit maar de kastjes hebben we ook via Marktplaats gekocht.

De sweettable met de sap kannen en de zelfgemaakte taarten en cakes en macarons was echt een pronkstuk. Ik heb de fruittaart zelfgemaakt en mijn twee schoonzussen hebben een appeltaart en chocoladetaart gemaakt. Een vriendin heeft de cupcakes gemaakt. Dit lijkt misschien een bezuiniging op een ‘echte’ witte bruidstaart, maar wij vonden het veel leuker om zelf te doen!

De boeketten van de bruidsmeisjes heeft mijn zus gemaakt, evenals mijn boeket. Eigenlijk hebben wij dus niet bewust ergens op bezuinigd maar gedaan wat we wilden en wat bij ons past.

Bruiloft-Robyn-en-marc-25 Bruiloft-Robyn-en-marc-26 Bruiloft-Robyn-en-marc-27 Bruiloft-Robyn-en-marc-28Bruiloft-Robyn-en-marc-15Bruiloft-Robyn-en-marc-29Bruiloft-Robyn-en-marc-16 Bruiloft-Robyn-en-marc-19

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Kies wat bij je past, qua kleding, lokatie, aankleding, de genodigden (veel mensen of klein en gemoedelijk). Ga voor een unplugged wedding (zonder telefoons) zodat jullie gasten niet afgeleid zijn door hun telefoon. Ook kan jullie fotograaf de beste en mooiste foto’s van jullie dag maken, zonder dat ‘tante Truus’ aan het filmen is, of een vriendin perse DE KUS of het jawoord goed op haar Instagram wil krijgen. En niet te vergeten; zo kan niemand enthousiast een foto van jou op Facebook plaatsen zonder dat je aanstaande je gezien heeft!

Bruiloft-Robyn-en-marc-17 Bruiloft-Robyn-en-marc-30 Bruiloft-Robyn-en-marc-31 Bruiloft-Robyn-en-marc-32

De foto’s zijn van Bianca Rijkenbarg Photography.