Als het einde van het jaar nadert kun je er niet onderuit: lijstjes! Ook wij doen er graag aan mee en presenteren je met trots de top 5 Hij & Jij blogs van 2015.

Ben jij ook benieuwd welke Hij & Jij blogs het meest gelezen zijn? We tellen af…

5. Trouwen met de juiste persoon

Twijfel je wel eens of je aanstaande echt de man is waar jij je hele leven mee wilt delen? Marit maakte een checklist met 6 punten die voor haar doorslaggevend waren om voor het altaar te verschijnen en ‘Ja’ tegen Glenn te zeggen. Doe de check!

Trouwen met de juiste persoon
Foto: Shutterstock

4. Column: hoe ik dacht zonder seks te kunnen

Erica schreef een open en eerlijk verhaal over de zin in seks die nog wel eens ontbreekt in haar drukke leven. Seks had voor haar geen hoge prioriteit totdat ze een ontdekking deed… Lees haar persoonlijke column.

seks,-relatie,-liefde,-bed
Foto: Shutterstock

3. Video: verloofd stel beleeft 70 jaar in 5 minuten

Tavis en Kristie gaan over een maand trouwen. Ze kregen alvast een kijkje in de keuken hoe ze eruit zien de komende 70 jaar. En dat maakte wat los. Magic! Een aanrader om samen te kijken voordat je je trouwgeloften gaat schrijven…. Bekijk de video.

verloofd-stel-wordt-70-jaar-ouder-video
Foto: beeld uit video Field Today

2. 3 tips voor de huwelijksnacht

Om de huwelijksnacht hangt iets magisch. Noem alleen al het woord huwelijksnacht en hordes vrouwen krijgen spontaan vlinders in hun buik. Toch bleek vorig jaar uit onderzoek dat de huwelijksnacht in de meeste gevallen flink tegenvalt. De hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Lees deze tips goed door voor je trouwdag, om tegenvallers te voorkomen.

tips voor de huwelijksnacht
Foto: Shutterstock

En op nummer 1 staat… *tromgeroffel*

1. Wat ik had willen weten voordat ik ging trouwen

Erica leidde een geslaagd leven, trouwen paste daar naadloos bij. Er werden dus ook geen verdere vragen gesteld of adviezen gegeven. Toch liep hun huwelijk, zeker in het begin, niet van een leien dakje. Ze schrijft over welke 6 dingen ze graag vooraf had willen weten. Lees de blog en doe er je voordeel mee :)

lang-en-gelukkig-getrouwd
Foto: Shutterstock

Nu zijn we even nieuwsgierig. Hebben de Hij & Jij blogs jullie geholpen om je samen voor te bereiden op je huwelijk? Welke blog was jouw favoriet?