Dit stel, Tavis en Kristie, is eind 20 en gaat over een maand trouwen. Ze krijgen nu alvast een kijkje in de keuken hoe ze eruit zien de komende 70 jaar. En dat maakt wat los. Magic! Een aanrader om samen te kijken voordat je je trouwgeloften gaat schrijven….

Tavis en Kristie, een verloofd stel, en excited zoals alleen Amerikanen dat kunnen, om zichzelf ouder te laten maken met make-up en grime. Ze zien elkaar als ze ’50, 70 en 90 jaar oud’ zijn. Steeds weer reageert Tavis heel verrast op Kristie en lijkt hij alleen maar verliefder te worden…

Het grappige effect van het ‘ouder worden’ is, dat ze direct gaan bedenken hoe hun leven er uit zal zien. Hoe graag ik het ook zou willen, helaas kunnen we onszelf niet allemaal ouder laten maken op deze manier.

Wel kunnen we onder het genot van een wijntje samen sparren over ons leven met pubers in huis, de tijd dat we vergeetachtig worden of elkaars hulp nodig hebben. Hoe ons seksleven eruit ziet als we grijs en gerimpeld zijn. En het mooist van al: wat zullen je laatste worden zijn die je tegen elkaar wilt zeggen… En als je die vast opschrijft heb je je trouwgeloften direct ook klaar :)

Samen oud worden

Denken jullie er wel eens over na hoe het is om samen oud te worden? Wat zijn jullie dromen? Hoe ga je die achterna jagen? En wat, als die dromen niet uitkomen? Blijft jullie liefde voor elkaar overeind? Wat hebben jullie nodig om samen lang en gelukkig te leven?

Bron video: Field day