Heb jij net misgegrepen bij een van de cadeaus van onze verjaardagsweek? Lucky you! Want we zetten alle winacties dit weekend nog EEN keer open.

DEZE WINACTIES ZIJN GESLOTEN

Dus, je maakt nog kans op al die toffe cadeaus van deze week! En dat zijn er een heleboel…

Een styled loveshoot met Madame Poppy en BEST DAY EVER Events

Een loveshoot is leuk, maar als jullie houden van een beetje extra… dan is een styled loveshoot helemaal fantastisch! En deze shoot wordt aangeboden door twee toppers. Je gaat samen met Madame Poppy (de fotograaf) en BEST DAY EVER Events (de stylist) ergens in de buurt van Arnhem prachtige foto’s maken in een thema dat bij jullie past. Het thema wordt in overleg gekozen, maar daar komen jullie vast wel uit.

Klik hier om kans te maken.


Foto: Madame Poppy

Een taarttopper van We are golden. + 15% korting

De taarttoppers van we are Golden zijn origineel, stoer, romantisch en nog heel veel meer. Waarom? Omdat je kunt kiezen uit een heleboel opties! En dat is dus precies wat je gaat doen als je deze fijne prijs wint. En nog leuker? Als je er extra producten bij wilt hebben krijg je daar ook nog eens 15% korting op. Veel beter dan dit gaat het niet worden hoor…

Klik hier om kans te maken.

Een tips & tricks sessie van Myrthe regelt het

Myrthe regelt het is een weddingplanner die jullie kan helpen om van een mooie dag, een heel bijzonder feestje te maken! Als professional weet zij goed te vertellen wat handige focuspunten zijn bij het plannen van je bruiloft. Myrthe luistert goed naar jullie wensen, en analyseert vervolgens wat de juiste volgende stappen zijn.

Klik hier om kans te maken.


Foto: FOR LOVE WE LIVE

Een plannings-magazine van Jullie Feestje

Jullie Feestje heeft naar aanleiding van hun workshop een complete handleiding voor bruidsparen ontwikkeld! Dit magazine is vanaf nu los te koop in de webshop van Jullie Feestje. Hierin vinden bruidsparen alles wat ze moeten weten bij het plannen van hun bruiloft.

Klik hier om kans te maken.


Foto: Inge Kooiman Fotografie

Een loveshoot van Anouk Fotografeert

Nederland is een prachtig land, zeker door het oog van fotograaf Anouk. En al helemaal als jullie samen op de foto komen tijdens deze loveshoot! Geniet van elkaar, en Anouk zet jullie prachtig op de foto. Mooi om op te hangen in jullie huis, maar misschien ook wel voor op jullie trouwkaart?

Klik hier om kans te maken.


Foto: Anouk Fotografeert

Een stoer jack met tekst van BACK studios

Hoe leuk is het om een zwart jack over je trouwjurk te dragen? En dan natuurlijk het liefst eentje die gepersonaliseerd is. Jep, dat hoor je goed, je eigen achternaam komt erop te staan.

Klik hier om kans te maken.


Foto: Studio Phylicia

Een bridal boudoir shoot van Blik en Bloos fotografie en The bridal artist

Blik en Bloos Fotografie en The Bridal Artist geven samen een bridal boudoir fotoshoot weg. Voorafgaand aan de shoot heb je een persoonlijk gesprek met Tamara om jouw droom fotoshoot te ontwerpen. Ze heeft een rek vol met gave jurken en accessoires waarvan je gebruik mag maken als je dat leuk vindt. De rest van jouw lingerie neem je zelf mee.

Klik hier om kans te maken.


Foto: Blik en bloos fotografie

Een lightbox van In Style Styling en decoraties

Deze toffe lightbox heeft drie rijen voor leuke en bijzondere quotes, dus je kunt vast gaan nadenken over wat voor tekst erin moet ;). Maak steeds nieuwe teksten door simpelweg de plastic letters op de rij te schuiven en verwissel zo vaak als je wilt! Je wint deze box plus 80 verschillende letters. De afmetingen van de box zijn 30 x 20 x 5,5 centimeter.

Klik hier om kans te maken.

6 uur trouwfotografie van Wit Photography

De geluksvogel die er met deze prijs vandoor gaat krijgt van onze Lievelingsleverancier Wit Photography gewoon 6 uur fotografie cadeau. Natuurlijk kun je er op eigen kosten zelf nog extra uren bijboeken als jullie Renate van Wit Photography nog meer van jullie dag willen laten vastleggen. Bij deze prijs hoort voorafgaand aan de bruiloft een kennismakingsgesprek met Renate en je krijgt minimaal 200 hoge resolutie, volledig bewerkte foto’s in een online gallery aangeleverd. Omdat we graag iemand heel blij willen maken met deze prijs en we geen sippe gezichten willen zien, vragen we je om ook even de rest van de bijbehorende actievoorwaarden te lezen.

Klik hier om kans te maken.


Foto: Wit Photography

Dus, voor welk cadeau ga jij? Klik, en vertel ons waarom jij echt moet winnen! Succes :)