De decoratie van we are Golden. maakt elke bruiloft nog leuker! En je kunt nu een awesome taarttopper winnen…

Een taarttopper naar keuze + 15% korting!

De taarttoppers van we are Golden zijn origineel, stoer, romantisch en nog heel veel meer. Waarom? Omdat je kunt kiezen uit een heleboel opties! En dat is dus precies wat je gaat doen als je deze fijne prijs wint. En nog leuker? Als je er extra producten bij wilt hebben krijg je daar ook nog eens 15% korting op. Veel beter dan dit gaat het niet worden hoor…

we are Golden.

We are Golden. is de webwinkel waar je terecht kunt voor originele en persoonlijke decoratie voor je bruiloft. Het leuke aan deze decoratie is echter dat je het ook kunt bewaren en gebruiken in huis! Zo heeft Marit bijvoorbeeld een prachtige houten letterslinger in huis hangen. We are Golden. heeft een aantal toffe ontwerpen voor je klaarliggen, maar je kunt natuurlijk ook met je eigen wensen aankomen. Ze helpen graag mee aan jullie droombruiloft!

Winnen doe je zo

Wil jij je bruidstaart nog mooier maken? Doe dan mee met deze winactie!

1. Schrijf je in voor de Girls of honour nieuwsbrief. Ben je al aangemeld voor de nieuwsbrief? Geen probleem, dan hoeft het niet nog een keer.
2. Laat in het formulier hieronder je naam, e-mailadres en trouwdatum achter en vertel op wat voor taart deze taarttopper moet gaan komen.
3. Vergeet niet de actievoorwaarden te lezen en ermee akkoord te gaan.
4. Deze winactie loopt tot en met maandag (2 oktober 2017) 09.00u.

De winnaar krijgt z.s.m. na de winactieweek bericht in een e-mail.

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN