Als je gaat trouwen kun je eigenlijk niet genoeg tips en advies krijgen, daarom is dit fijne plannings-magazine echt een uitkomst. En die kun je nu winnen!

Magazine vol met tips voor het plannen van je bruiloft

Jullie Feestje heeft naar aanleiding van hun workshop een complete handleiding voor bruidsparen ontwikkeld! Dit magazine is vanaf nu los te koop in de webshop van Jullie Feestje. Hierin vinden bruidsparen alles wat ze moeten weten bij het plannen van hun bruiloft.

Door de mooie plaatjes en fijne vormgeving leest de handleiding als een magazine. Er zijn kleine opdrachtjes te vinden in het magazine, zodat het bruidspaar samen de mogelijkheid heeft om hun eigen stijl te ontdekken. Naast de complete to-do-lijst voor de komende maanden komen ook onderdelen als styling, draaiboekplanning en ceremoniemeesterschap aan bod. Weddingplanners Eline en Gerina geven door de hele handleiding hun beste tips en door de fijne overzichtelijke lijstjes kan er werkelijk niets vergeten worden.  Deze lijstjes met actiepunten zijn zelfs allemaal klikbaar én is er ruimte om digitale aantekeningen te maken.

Kortom, een musthave voor alle bruidsparen die niets willen vergeten bij het plannen van hun dag!

Korting op het magazine

Wil jij het magazine nu al in handen hebben? Dat kan! Je kunt het als een e-book kopen in de webshop van Jullie Feestje, en met de code ‘girlsofhonour’ krijg je tot en met 6 oktober 2017 10% korting. Snel scoren dus in de webshop.

Winnen doe je zo

Kunnen jullie dit fijne magazine van Jullie Feestje wel gebruiken? Doe hier dan mee:

1. Schrijf je in voor de Girls of honour nieuwsbrief. Ben je al aangemeld voor de nieuwsbrief? Geen probleem, dan hoeft het niet nog een keer.
2. Laat in het formulier hieronder je naam, e-mailadres en trouwdatum achter en vertel ons welke tips jij echt nodig hebt!
3. Vergeet niet de actievoorwaarden te lezen en ermee akkoord te gaan.
4. Deze winactie loopt tot en met maandag (2 oktober 2017) 09.00u.

De winnaar krijgt z.s.m. na de winactieweek bericht in een e-mail.

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

Foto’s: Inge Kooiman Fotografie