De lightbox is hip! En op je bruiloft kun je hem natuurlijk goed gebruiken door er een toffe quote op te zetten. Wil jij hem winnen?

De lightbox voor je bruiloft

Deze toffe lightbox heeft drie rijen voor leuke en bijzondere quotes, dus je kunt vast gaan nadenken over wat voor tekst erin moet ;). Maak steeds nieuwe teksten door simpelweg de plastic letters op de rij te schuiven en verwissel zo vaak als je wilt! Je wint deze box plus 80 verschillende letters. De afmetingen van de box zijn 30 x 20 x 5,5 centimeter.

In style styling en decoraties

Inspiratie opdoen voor de styling van je trouwdag? In de grote showroom van In Style Styling kun je je hart ophalen aan prachtige gedekte tafels, ceremoniesettings en bruiloftsdecoratie en je alvast helemaal voorstellen hoe jouw gasten daar van gaan genieten. Huur een stylist in om je dag aan te kleden of ga zelf aan de slag met de DIY decoratiepakketten die je kunt huren. Liever hebben? Snappen we. In de webshop is keus genoeg!

Winnen doe je zo

Wil jij je bruiloft opleuken met een lightbox? Doe dan mee met deze actie:

1. Schrijf je in voor de Girls of honour nieuwsbrief. Ben je al aangemeld voor de nieuwsbrief? Geen probleem, dan hoeft het niet nog een keer.
2. Laat in het formulier hieronder je naam, e-mailadres en trouwdatum achter en vertel welke tekst er in de lightbox zou komen te staan…
3. Vergeet niet de actievoorwaarden te lezen en ermee akkoord te gaan.
4. Deze winactie loopt tot en met maandag (2 oktober 2017) 09.00u.

De winnaar krijgt z.s.m. na de winactieweek bericht in een e-mail.

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN