Hebben jullie nog fantastische foto’s nodig om gasten vast warm te maken voor jullie bruiloft? Doe dan snel mee met deze winactie voor een styled loveshoot.

Een styled loveshoot

Een loveshoot is leuk, maar als jullie houden van een beetje extra… dan is een styled loveshoot helemaal fantastisch! En deze shoot wordt aangeboden door twee toppers. Je gaat samen met Madame Poppy (de fotograaf) en BEST DAY EVER Events (de stylist) ergens in de buurt van Arnhem prachtige foto’s maken in een thema dat bij jullie past. Het thema wordt in overleg gekozen, maar daar komen jullie vast wel uit.

Trouwfotograaf Madame Poppy

Madame Poppy vertelt het verhaal van jullie trouwdag op een filmische manier met de natuur als haar grootste inspiratiebron. Naast het fotograferen van haar Nederlandse en Vlaamse bruiloften reist ze graag af naar bestemmingen als Noorwegen, IJsland of Italië voor jullie buitenlandse avontuur.

BEST DAY EVER Events

Nailia is een echte bruiloftfreak. Maar dan wel bruiloften die net even ietsje anders zijn. Ze is een awardwinnende weddingplanner en styliste en zet unieke bruiloften neer waar veel aandacht besteed wordt aan details. Ze stemt jullie bruiloftstyling af op wie jullie zijn en wat jullie willen.Van shabby chic tot vintage of rustiek; Nailia is van alle markten thuis. Leuk weetje; Nailia spreekt ook Russisch!

Winnen doe je zo

Ben jij dol op de foto’s van Madame Poppy en de styling van BEST DAY EVER Events? Doe dan mee:

1. Schrijf je in voor de Girls of honour nieuwsbrief. Ben je al aangemeld voor de nieuwsbrief? Geen probleem, dan hoeft het niet nog een keer.
2. Laat in het formulier hieronder je naam, e-mailadres en trouwdatum achter en vertel waarom jij samen met je aanstaande deze styled loveshoot wil winnen.
3. Vergeet niet de actievoorwaarden te lezen en ermee akkoord te gaan.
4. Deze winactie loopt tot en met maandag (2 oktober 2017) 09.00u.

De winnaar krijgt z.s.m. na de winactieweek bericht in een e-mail.

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

Foto’s: Madame Poppy