Het is bijna 2018! Bizar he? Daarom kijken we met jullie terug op een heerlijk jaar met onze bestgelezen blogs. Deze keer; de planning van je bruiloft.

We hebben jullie dit jaar weer ontzettend veel tips en tricks gegeven voor de planning van je bruiloft. Maar welke tips vonden jullie zelf het fijnst om te lezen?

1. 12 ideeën voor een origineel vrijgezellenfeest

Op de eerste plek een blog over vrijgezellenfeesten. Blijkbaar willen we toch allemaal een keer iets anders dan die eeuwige Hawaii-slingers, hihi ;) Meer lezen? Klik hier.

2. Waarom je echt geen perfecte bruiloft hoeft te hebben

Toen ik mijn bruiloft aan het plannen was, keek ik vooral naar de meest perfecte foto’s. Zo moest het worden! Maar het werd echt geen perfecte bruiloft… Meer lezen doe je hier.

3. Bruiloft dagindeling: Hoe maak je een goede planning?

Een goede bruiloft dagindeling is ontzettend belangrijk om een mooie dag (of weekend te hebben). Geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je in deze blog op weg!

4. Tips van trouwfotografen: vooral niet poseren!

Na de bruiloft vormen jullie trouwfoto’s DE herinnering aan de grote dag. Daar wil je dus wel goed op staan! Hoe zorg je daarvoor? Onze Lievelingsleveranciers geven advies.

5. Column: Shit! Ik heb een trouwjurk gekocht!

Wanneer je je droomjurk gevonden hebt dans je de kamer rond of laat je van geluk wat traantjes vallen. Tranen liet ik ook vallen, maar dat waren geen tranen van geluk. De hele rit naar huis heb ik jankend op de achterbank gezeten met de gedachte: shit, ik heb een trouwjurk gekocht!

Ik ben benieuwd of jij al deze blogs al hebt gelezen? En aan welke blog heb jij het meest gehad?

Foto’s via Unsplash.com