Met je buik vol van het Kerstdiner kun je mooi deze blog even lezen. Wat wat zijn de leukste dates in de Kerstvakantie?

Magisch Maastricht

Het is toch wel een beetje het Kerst-hoogtepunt van Nederland; Maastricht zien in de Kerstperiode. De hele stad is zonder lichtjes al fantastisch mooi, maar met Kerst is het echt extra de moeite waard! Zo romantisch! Hier vind je meer informatie.

Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle

Het IJsbeelden festival vind ik altijd een leuk uitje. Het is ongeveer het toppunt van een winterse activiteit, echt heel mooi en ook nog eens superknap gemaakt. Daarnaast is Zwolle zelf natuurlijk ook een bezoekje waard! Tickets koop je hier.

Winter Efteling

Mijn persoonlijke favoriet, en je kunt mij hier dan ook elk jaar wel een keer vinden (ja, echt waar). De Efteling is zo ontzettend romantisch in de winter! Zeker in de Kerstvakantie. Het park is dan open tot 20 uur, er zijn overal lichtjes, muziek, grote kampvuren en nog veel meer. Ik vind het heerlijk! Check de site voor meer informatie.

Lekker naar de sauna

Ben je helemaal koud? En weet je echt niet meer hoe het voelt om warm te worden tot op je bot? Dan is een dagje sauna voor jullie de leukste date voor in de Kerstvakantie! Mijn favoriete sauna? Spa Gouda! Deze kleine sauna ziet er echt prachtig uit door de Oosterse styling. Je hebt echt het gevoel dat je in een sprookje van duizend-en-een nachten bent belandt. Op de site vind je alle informatie voor een dagje weg.

Winterdroom bij Safaripark Beekse Bergen

Een dagje dierentuin combineren met een romantische avond? Dat kan bij Safaripark Beekse Bergen. In de winter is het park namelijk open tot 20 uur. Maak een reis door vijf droomwerelden en ontdek de natuur in het donker!

Amsterdam Light festival

Hij staat standaard op mijn lijstje voor de winter; het Amsterdam Light Festival. Allerlei kunstenaars bouwen hun lichtkunstwerken op in de stad, en je kunt ze zien door een wandeling te maken, of door met een boot door de grachten te varen. Mijn tip? Kleed je heel warm aan! Check de site voor meer informatie. 

Ik ben benieuwd wat volgens jullie de leukste dates voor in de Kerstvakantie zijn!