In de winter vinden een stuk minder bruiloften plaats, terwijl dit seizoen ook juist heel erg romantisch is. Hoe gezellig is het om na een winterse dag met al je gasten gezellig binnen op te warmen en daarna feest te vieren? Kijk mee naar deze blauwe winterbruiloft met uilen en doe inspiratie op!

Jawel, bij deze shoot zijn levensechte uilen geweest. De winterse sfeer wordt door de uilen nog meer benadrukt, en wat een mooie foto’s door deze prachtige dieren! Als jij dit ook wilt op je eigen bruiloft is het natuurlijk heel tof om ze er ook bij te hebben bij je fotoshoot. Zo krijg je echt unieke foto’s die het helemaal waard zijn om terug te kijken.

In de video wordt een sfeerimpressie gegeven van hoe jij je winterbruiloft aan kunt kleden. Er wordt veel wit gebruikt met hier en daar een tint blauw en paars. De taart is versierd met bloemen in dezelfde kleuren. En een voordeel van in de winter trouwen: je kunt helemaal losgaan met kaarsen en lichtjes (yay!). De jurk is een romantische en sprookjesachtige jurk met korte mouwen. Als jij zelf een jurk hebt met korte mouwen is het zeker geen overbodige luxe om hier een bijpassende (bont)jas bij aan te schaffen.

Leveranciers:
Organisatie & Fotografie: Melissa Vermeulen Film & Fotografie
Floral design & styling: The Bridal Blush
Videografie: The Wedding Film 
Jurk: Dressed by Rosalie
Stationery: KIJKkalligrafie
Make up & haarstyling: Bruid & Beauty Almere
Taart: Lekkers van Julise
Uilen: Uil Topia
Modellen: Merwin Olthof & Lisa Opdam