Afgelopen week heb ik op Instagram een week lang Super Sweets voor je bruiloft gepost. Dit was natuurlijk helemaal niet erg om te doen. Ik vond mijn eigen bruiloft het perfecte excuus om een hele dag te mogen eten wat ik zelf echt lekker vind. En ik heb dan ook alles bij elkaar gezocht waar het water mij van in de mond loopt. In deze blog vind je de foto’s terug en nog wat extra inspiratie voor jouw eigen Super Sweet Wedding!

Als Joop en ik ooit nog eens een groot feest geven omdat we zoveel jaar getrouwd zijn, ga ik helemaal los met zoetigheid. Dit ga je dan sowieso voorbij zien komen:

Donuts

Gilmore Girls bruiloft donut broodplank
Donut wall met donuts op je bruiloft
Foto’s: Rianne Fotografie

Voor het geval je nu al overvallen wordt door een groots schuldgevoel omdat je bang bent jezelf te verliezen aan allerlei verboden vruchten in de categorie dikmakers, heb ik eerst dit plaatje voor je uitgezocht. If eating cake is wrong, I don’t want to be right van Lorelai Gilmore. Helemaal mee eens!
Omdat ik het iedereen hier op kantoor regelmatig lastig maak met donuts (gna gna), mogen die niet ontbreken in dit lijstje. De donuts op de foto’s zijn van De Gebakkerij en deze donut wall vind je bij Te leuk trouwen.

Mooi gestylde bruidstaart

Life of Pie bruidstaart naked cake Life of Pie bruidstaart dripcake Life of Pie bruidstaart dripcake
Foto’s: Bovenste Nina Weddings, onderste twee Life of Pie

Hysterisch mooi; zo noemt Marit de taarten van Life of Pie en beter kan ik het niet omschrijven. Men neme een fijne taart en gaat dan volledig los met styling, decoratie en sweets tot er een waar kunstwerk ontstaat. Hoe Super Sweet wil je het hebben?

Sweet table

Cupcake chocolade met kers Sweet Appetite Merengue Meringue op je bruiloft Macaron met frambozen en room Sprinkles bakery
popcorn scheppen op je bruiloft
Foto’s: 1 cupcake van Sweet Appetite foto Anouk fotografeert, 2 Merengue van de Gebakkerij foto Odiza Fotografie, 3 Macarons en foto van Sprinkles Bakery 4 Styling South of Houston foto Anouk fotografeert

Gewoon een tafel op je bruiloft neerzetten met alles wat je lekker vindt. Bij mij komt er sowieso een schaal met merengues en dan echt die hele goeie, die nog stroperig zijn van binnen. En dan natuurlijk cupcakes, omdat die er zo feestelijk en onweerstaanbaar uitzien, macarons en zelf popcorn scheppen!

Marshmallow bar

mallows raspberry roses mallows raps roses and earl grey Marshmallow lollyFoto’s en mallows van Mallows Inc

Hou jij van geroosterde marshmallows? Dan vind je dit heaven! Vorig jaar spotte ik de marshmallowbar van Mallows Inc en mocht ik er eentje proeven. Bijzondere smaken en gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Raspberry & Roses of Earl grey? Gezellig roosteren rond de vuurkorf. En ook deze lolly is gewoon een marshmallow op een stokje die live voor je getoast wordt waar je bij staat. Dit haalt het kind in mij naar boven :)

Churros

churros op je bruiloft
Foto: Melanie Romanoski Rebane

Churros… ik hou ervan! Zodra het zomer is, speur ik de boulevard af op zoek naar deze zoetigheid. Steevast bestel ik een te grote zak en eindigt het in buikpijn, omdat ik het simpelweg niet laten kan. Daarom zou ik deze heel graag op mijn bruiloft willen, maar dan wel in klein zakjes ;), vers gemaakt, zo uit de olie met een dikke laag kaneelsuiker.

Vers fruit en smoothie bar

zomerstyling bruiloftVers fruit in kokosnoot op je bruiloft ananas vaas met bloemen
Foto’s: 1 Styling Puravie Foto Anouk fotografeert, 2 Styling Hall Occasions Catering Thyme well spent Foto Jessica Elizabeth Photographers, 3 Styling Puravie Foto Anouk fotografeert 4 Foto Fotografie door Lianne

Oké dit begint wel een heel sugaraddicted ongezonde blog te worden, tijd voor de nodige vitaminen :)
Vers fruit is natuurlijk ook heerlijk zoet en daar kun je ook zeker iets moois van maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van gevulde kokosnoten of gevulde ananas? Of je maakt een bar met schalen vers fruit, eventueel yoghurt en ijs, blender ernaast en Mix je eigen smoothie! De left-over van de verse ananas gebruik je dan weer mooi als vaas met gekleurde bloemen. Supersweet ;)

Geglazuurd koekje met tekst als bedankje

Geglazuurde koekjes bedankje bruiloftFoto en koekjes Sprinkles Bakery

“Nice to eat you” past beter bij deze mooie koekjes van Sprinkles bakery. Leuk om een zakje koekjes met lief bedank-tekstje mee te geven aan je gasten bij het afscheid.

Ik hoop je met deze Super Sweets blog en insta-week weer genoeg inspiratie te hebben gegeven voor je bruiloft. Heb je zelf nog tips? Laat het weten in de reacties.

-x- Erica

Lees ook