Jullie bruiloft is een speciale dag, en naast een diner vraagt dat ook om overheerlijke tussendoortjes. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Wij hebben een aantal ideetjes voor je op een rij gezet voor makkelijke hapjes op jullie bruiloft.

Zoetigheid

Wanneer jullie echte zoetekauwen zijn, kunnen zoete tussendoortjes natuurlijk niet achterblijven. Taartjes, cupcakes, cakepops, chocolaatjes en ga zo maar verder. Voordelen van zoete tussendoortjes is dat de meeste gasten er wel van houden, het is feestelijk en het ziet er mooi uit! Ook leuk om ze te personaliseren met toppers.

Blik en Bloos Fotografie - eten en drinken 1 BR.MarcRobyn09092014-309 (1)
Foto: Blik en Bloos Fotografie// Foto: Bianca Rijkenbarg.

Fruit

Is je bruiloft in de zomer? Dan is de kans klein dat je gasten zin hebben in hete bitterballen. Fruit is daarvoor de perfecte oplossing. Lekker kleurrijk en natuurlijk super gezond.

Dario_Endara_eten&drinken_92
Foto: Dario Endara Photography.

Themafood

Heeft je bruiloft een thema? Zorg dan voor tussendoortjes in dat thema. Is jouw bruiloft Italiaans? Ga voor Toscaanse lekkernijen. Frans? Een Franse kaasplank! Of kies voor bitterballen als je een oer-Hollandse bruiloft hebt.

bruidsfotografie bruidsfotograaf Nienke van Denderen Fotografie Utrecht.-77
Foto: Nienke van Denderen Fotografie

Foodtrucks

Ik ben echt een fan van foodtrucks. Je hebt ze in alle soorten en maten; van Spaanse worst tot ijscokarren. Voor ieder stel zit er wel iets bij!

Dario_Endara_eten&drinken_70
Foto: Dario Endara Photograpy.

Genoeg keuze om je gasten te verwennen! Hoe hebben jullie het gedaan met tussendoortjes op je bruiloft?

Fotocredits coverfoto:
Zwart Fotografie.