Voor een destination wedding hoef je echt niet naar de andere kant van de wereld. Heb je bijvoorbeeld ooit gedacht aan een droombruiloft in Schotland? Grote kans dat je verliefd wordt op dat idee na het zien van deze styled shoot. 

Als ik denk aan Schotland dan denk ik aan indrukwekkende kastelen en mooie landschappen. Perfect voor een destination wedding wat mij betreft. Ik was dan ook op slag verliefd op deze bruiloft inspiratie shoot van Portfolio Bootcamp. Een kasteel aan het meer, een bruidsjurk met prachtige details en de bruidegom in een rood jasje. Hoe romantisch is dat?

Met een kasteel als trouwlocatie heb je voor de rest weinig nodig. Niet voor niets dromen veel bruiden van trouwen in een prachtig kasteel. Toch zou deze shoot niet compleet zijn zonder de vrolijke, gekleurde bloemen. Niet alleen het kasteel staat er vol mee, ook de taart wordt omringd door prachtbloemen. Deze bruiloft klopt tot in de puntjes! Dat kan eigenlijk ook niet anders met een handjevol van onze lievelingsleveranciers.

Ik kan echt eindeloos doorgaan over hoe mooi ik deze shoot vind, maar ik zal je niet langer ophouden hihi. Laat je dus lekker inspireren, pin er vooral op los en neem gerust contact op met de leveranciers voor meer info.

Trouwen in een kasteel is niet voor niets een droom van veel bruiden, want kijk eens hoe mooi deze bruiloft in Schotland is! www.girlsofhonour.nlTrouwen in een kasteel is niet voor niets een droom van veel bruiden, want kijk eens hoe mooi deze bruiloft in Schotland is! www.girlsofhonour.nl

Team van leveranciers :
Organisatie: Portfolio bootcamp met Madame Poppy en BEST DAY EVER Events
Styling en bloemen: BEST DAY EVER Events in samenwerking met Leintjes en Wonder weddings
Video: Anouk fotografeert
MUAH: Bruid&beauty Nederland
Bruidstaart: Art Cake Boutique
Stationery: Leintjes
Trouwjurk: Enzoani by LaDonna
Pak bruidegom: Rietbergh
Sieraden: Fem collection
Ringbox: Happy boxes shop
Venue: St Conan’s Kirk

Nog meer droomlocaties in het buitenland: 

Botanische bruiloft inspiratie voor een bruiloft in Kaapstad 
Dit bruidspaar organiseerde een bruiloft in Oostenrijk
Real Wedding: Intieme bruiloft in een Franse boerderij