De urban jungle styling is nog steeds ontzettend in trek! Of het nu voor je bruiloft is, of voor in huis. Daarom een blog vol inspiratie en musthaves!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Karwei.

Ik vind het heerlijk om inspiratie op te doen voor mijn huis. De man wordt er soms helemaal gek van, aangezien ik om de haverklap onze inrichting wil veranderen, maarja, I just can’t help it! Ik struin woonblogs en Pinterest helemaal af, maar sinds kort heeft ook Karwei een fijne spot op het internet. Een blog met advies over wooninspiratie! Die staat vol met mooie foto’s, DIY’s en andere goeie klusideetjes. En ja, ook met veel prachtige interieuritems.

Samen met Karwei zocht ik daarom fijne foto’s en heerlijke items uit die passen bij de Urban Jungle stijl. Zoek je nog meer inspiratie? Neem dan zeker even een kijkje op het vernieuwde platform.

Een urban jungle bruiloft

Organiseren jullie een urban jungle bruiloft? Leuk! Heb je deze real wedding al gezien? Want daar kun je ook al een heleboel inspiratie uit halen. Het leuke aan een urban jungle thema is de combinatie tussen natuur en stad. Urban staat natuurlijk ook voor stads, voor industrieel. Je kunt dus veel gebruik maken van hout, steen en staal. En juist de combinatie met jungle, met veel groen, werkt ontzettend goed!


Foto’s: Esther van Geenen

Van een urban jungle bruiloft naar een urban jungle huis!

Weet je wat ik leuk vind aan het stylen van een bruiloft? Er zijn tegenwoordig niet zo veel regels meer. En daarom zijn er een heleboel interieur items die je ook zo weer kunt gebruiken in je bruiloft! Ik zocht een heleboel toffe items bij elkaar die passen bij een urban jungle styling, en die je eigenlijk voor je huis en je bruiloft kunt gebruiken. Is stiekem ook heel erg leuk toch?! Op die manier kun je er extra lang van genieten!

Nog een tipje voor styling trouwens; het werkt altijd heel erg goed om kleine hoekjes in te richten. Zowel op je bruiloft of in je huis. Dus zet niet overal wat losse dingetjes bij elkaar, maar maak een hoekje wat je echt tof inricht, en zet daar items neer die bij elkaar passen. Zo krijg je van die fijne interieur-hoekjes die Instagrammers ook altijd hebben! En daar worden we stiekem toch wel blij van…

Groene vaas, €31.79
Kussen met palboomprint, €12.95
Spiegel zon, €23.95
Bijzettafel staal, €24.95
Gele eyecatcher stoel, €199.00

Zwarte lantaarn, €18.49
Oranje poef, €59.95
Kandelaar met aap, €14.95
Groene vaas, €19.95
Bord met print, €5.95

Spiegel zon, €49.95
Beeld kraanvogel, €19.95
Kussen wit, €14.95
Groene fluwelen stoel, €199.00
Bijzettafel staal, €89.-
Insect in een stolp, €14.95

Welk item is jouw favoriet? En heb jij ook interieuritems die je gaat gebruiken bij de styling van je bruiloft?

Meer lezen? Check ook deze blogs:
Hoe kies je een persoonlijk bruiloftthema?
Samen een huis kopen: hoe, wat, waar?