Als je houdt van botanische elementen, een jungle sfeertje en veel groen, dan ben je bij deze bruiloft aan het juiste adres. Met een prachtig versierde tuin voor de ceremonie en een mooi aangeklede locatie voor het diner is deze dag een plaatje geworden (de gedekte tafel, wauw!). Laat je inspireren door deze bruiloft met botanische styling.

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
Eigenlijk speelde het idee van trouwen nog niet zo heel erg, tot begin 2015 (we kenden elkaar toen 5 jaar) D. snode plannen kreeg om een aanzoek te gaan doen.

Allebei wilden we heel graag trouwen omdat we zo enorm dol op elkaar zijn en na 5 jaar wisten dat we samen oud wilden worden. En een huwelijk zou een mooie aanleiding zijn voor een goed feestje en een bezegeling van onze liefde voor elkaar. Het aanzoek volgde in september 2015 op de Malediven en L. was helemaal verrast, ze had het niet verwacht. Volmondig zei ze JA.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden?
Eigenlijk door het bezoeken van de Love & Marriage beurs waarbij meerdere trouwkleding leveranciers zich presenteerden in een modeshow. Aangezien een grote leverancier in onze eigen woonplaats zit, wilde ik daar ook graag gaan kijken. Uiteindelijk vond ik het assortiment dat binnen budget viel van de leverancier die de aan de modeshow mee deed niet zo mooi en ben ik dus naar de leverancier in onze woonplaats gegaan. En daar ben ik goed geslaagd.

Welke jurk is het?
Het is een jurk van Pronovias geworden.

Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?
Het favoriete onderdeel van de bruiloft was de ceremonie. L. werd door haar oudste broer weggegeven en dat was toch wel een grote wens van ons. Dat is allemaal gelukt en iedereen was aanwezig (overal van de wereld vandaan), wat de ceremonie al helemaal top maakte. De trouwtuin was werkelijk super gestyled door onze weddingplanner ProudMary, samen met de bloemist en zangeres. Ook de trouwambtenaar maakte van de ceremonie een feestje en deed dat superleuk.

Ben je ergens heel zenuwachtig over geweest?
Het was even spannend of we de buitenlandse gasten die we erbij wilden hebben wel samen konden krijgen, dus daar waren we best zenuwachtig over.

En viel dat uiteindelijk mee of tegen?
Uiteindelijk is dat helemaal goed gekomen en konden we met een gerust hart aan de trouwdag beginnen.

Wat vond je van het plannen van een bruiloft?
Het plannen was een periode van drukte en soms was het ook best rustig met plannen. We hadden begeleiding van een super goede weddingplanner en dat heeft het opzetten van de hele dag en het zoeken van de juiste leveranciers een stuk vereenvoudigd waardoor ook het plannen van de bruiloft een feestje was. Er moesten sommige zaken worden beslist waarin wij beiden van mening verschilden (dat kon als oorzaak bijvoorbeeld een cultuurverschil zijn), maar als we dat dan even lieten rusten, advies vroegen aan de weddingplanner en er weer over spraken, dan loste alles zich uiteindelijk prima op!

Waar hebben jullie op bezuinigd?
We zijn nog niet op huwelijksreis geweest. Verder zouden we de bruiloft verlaten met een bootje, maar dat hebben we geschrapt. En uiteraard zijn we daarnaast over budget gegaan.

 

En waarop juist niet?
De aankleding van de locatie en dinertafel (bloemen en styling), de kleding, taart, tafel en de zorg voor onze buitenlandse gasten. Dit moest allemaal tot in de puntjes zijn geregeld.

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
De versiering en aankleding komt voor een groot deel van Teleuktrouwen en deels van onze weddingplanner Proud Mary. Daarnaast zijn de bloemen geleverd door Judith Slagter en de taarttafel door Gebakkerij. En de prachtige foto’s zijn gemaakt door Esther van Geenen.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Neem een weddingplanner voor je trouwdag, dat scheelt een hoop denkwerk en gepuzzel. Deze mensen zijn ervaren en de investering hierin verdien je dubbel en dwars terug doordat je weinig stress hebt in aanloop naar en op je grote dag.

Leveranciers:

Weddingplanning & styling: Proud Mary Events & Weddings
Fotograaf: Esther van Geenen fotografie
Florals & greenery: Judith Slagter Florals
Rentals: TELEUKTROUWEN
Locatie: Herberg Vlietzigt
MUAH: The Bridal Artist / Urmila Singh
Zangeres: Manoah Music
BABS: Anke Minnee
Bruidstaart: Gebakkerij
DJ: DJ Robert de Haas
Photobooth: Fancy Booth