Een backdrop op je bruiloft is ontzettend populair! Of het nu voor bij de ceremonie of in je Photo Booth is. Op zoek naar inspirerende tips? Lees dan deze blog!

Backdrop voor je Photo Booth

Dé klassieker als het gaat om een backdrop op je bruiloft; de photobooth. Een achtergrond met bloemen, linten of slingers, ze maken de foto’s met je gasten nog leuker! Grappige party props geven de foto’s een gekke twist, waar je na je bruiloft met veel plezier op terug kunt kijken. Inspiratie voor toffe backdrops vind je hier.

Maar er is meer!

Een backdrop voor in de photobooth is misschien wel een van de bekendste varianten, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden waar je vast nog niet aan had gedacht. En dat extra persoonlijke tintje waar we het eerder over hadden? Dat kan bijvoorbeeld met de houten letterslingers van We Are Golden. 

Een backdrop bij de ceremonie

Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan een backdrop tijdens de ceremonie? Die kun je natuurlijk zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Met bijvoorbeeld een hoepel met houten letters en bloemen, die je hierboven en -onder op de foto’s ziet. Wat een plaatjes hé?

Wil je dit ook graag op jullie bruiloft? Dat kan! We Are Golden. maakt houten letters, speciaal voor jullie, geheel persoonlijk en naar eigen wensen. En de hoepel maak je trouwens heel makkelijk zelf. We Are Golden kan de houten letters met gaatjes leveren, zodat je die heel simpel aan de hoepel kunt vastknopen. Instructies hoe je de hoepel maakt vind je in deze blog: DIY: Hoepel met letters en bloemen.

Foto’s: Anouk Wubs Photography 

Donut-wall als backdrop

Donut wall met donuts op je bruiloft
Foto: Rianne Fotografie

Hmm… finger licking good! Deze donut-wall is toch een fantastische backdrop voor je sweet-table? Bij mij loopt het water al in de mond hoor! Deze (lekkere) foto is gemaakt voor de Gilmore Girls bruiloft shoot. Meer inspiratie vind je in deze blog >> ‘Een Gilmore Girls bruiloft, dit is hoe wij het zouden doen!’

Versiering van de locatie

Je trouwlocatie kan natuurlijk ook als één grote backdrop fungeren. Think big! Maar is de locatie van zichzelf al heel sfeervol? Met een klein detail geef je het een persoonlijke touch.

backdrop op je bruiloftFoto: Madame Poppy Bruidsfotografie | Styling: Styling: BEST DAY EVER Events

backdrop-op-je-bruiloftbackdrop-op-je-bruiloftFoto’s: Floor Bogaerts Photography

Backdrop op je bruiloft

Wist je dat een eigen logo (iets speciaals van jullie twee) laten ontwerpen steeds meer gebeurt? Het logo kun je terug laten komen in bijvoorbeeld de uitnodiging, menukaart en je kunt het door We Are Golden. op een houten bord laten maken voor een super toffe backdrop (zie foto hierboven). Vet toch?!

Vele mogelijkheden dus zoals je ziet. Backdrops met houten letterslingers tot aan borden, die je geheel in eigen stijl kunt laten maken bij We Are Golden.  Ze staan open voor ideeën en suggesties en geven de mogelijkheden aan. Dus wees creatief!

Nog een extraatje

Enne… wie zegt dat backdrops alleen op je bruiloft kunnen? Kijk dit plaatje van een huwelijksaanzoek eens, super romantisch toch? Ik zwijmel er in ieder geval bij weg!

backdrop-op-je-bruiloft

backdrop-op-je-bruiloft
Foto’s: Raisa Zwart Photography

Is zo’n persoonlijke backdrop ook wat voor jullie? Neem dan snel een kijkje bij Wearegolden.

Coverfoto: Jesse van Kalmthout Fotografie