Wat hou je over van je bruiloft? Natuurlijk een partner, maar ook een heel stel mooie foto’s! Om die foto’s nog mooier te maken geven we je inspiratie voor een mooie backdrop.

Coverfoto: Ruth Eileen

Romantisch met bloemen

DIY backdrop 5
Foto: Greenweddingshoes.com

Een bruiloft zonder bloemen kun je eigenlijk geen bruiloft noemen. Bloemen zijn de bom! We zijn dan ook diep onder de indruk van deze super eenvoudige backdrop met bloemen en tape. Jij ook? De instructies vind je hier.

Wonderschone wolken

DIY backdrop 4
Foto: Allison Andres voor Apracticalwedding.com

Van deze wonderschone wolken backdrop worden wij helemaal happy! Wat mij betreft is dit de meest originele variant, maar gelukkig ook heel eenvoudig na te maken. Hoe je dat doet lees je hier.

Supermooie dip-dye

DIY backdrop uitgelicht
Foto: Ruth Eileen Photography voor Stylemepretty.com

In deze backdrop komen twee van mijn favoriete dingen in de wereld terug; dip-dye en eenvoudige DIY’s! Je gelooft het niet, maar dit is gemaakt met koffiefilters… Awesome! Instructies hier.

Creatief met grafische vormen

DIY backdrop 2
Foto: Allison Andres voor Apracticalwedding.com

Ben je niet zo van al dat romantische gedoe? Of ben je gewoon gek van strakke lijnen en vormen? Dan is deze backdrop vast iets  voor jou. Je kunt zelf kiezen met welke kleuren je aan de slag gaat en verder is het zo gepiept! Hoe het moet lees je hier.

Mooi macrame

DIY backdrop 1
Foto: Emily Chidester Photography voor Ruffledblog.com

Macrame is de kunst van het knopen van touw, en daar iets moois van maken. Het is al een poosje erg populair voor je interieur, maar ook als backdrop is dit erg leuk om te doen. Lees de instructies hier.