Ben jij ook een bruid die het MEGA jammer vindt om je trouwjurk maar een keer aan te trekken? Dan is dit wat voor jou; op reis met je trouwjurk en een fotograaf!

Oke, deze foto’s zijn dan ook wel meteen de ultieme trip om je trouwjurk voor mee te nemen, hallo New York! Maar in feite kan het natuurlijk overal op de wereld. En waarom eigenlijk niet? Waarschijnlijk heb je een fortuin uitgegeven aan die droomjurk, en heb je hem welgeteld zo’n 12 uur aan gehad. Dat is eigenlijk mega jammer…

Dus toen Samantha Bosdijk mij deze foto’s stuurde wilde ik daar natuurlijk een blog aan wijden. Samen met vriendin Jenni boekte ze een trip naar New York om deze awesome foto’s te maken. En dat is ontzettend goed gelukt.

 

Zoveel mogelijkheden met je trouwjurk!

Het zette mij aan het denken. Als je het idee van een trouwjurk voor alleen je bruiloft even los laat, dan is er nog zoveel meer mogelijk! En wanneer heb je nou nog meer zo’n fantastische jurk aan? Precies, alleen als je naar de premiere van je nieuwe film gaat en op de rode loper moet shinen (dus voor de meesten van ons, euhm… nooit!).

Ik ken ook stellen die elk jaar hun trouw-outfit uit de kast trekken en op hun trouwdag een fotoshoot plannen. Zo origineel! Daarnaast heb je op je eigen bruiloft vaak helemaal niet zoveel tijd om ontspannen foto’s te maken. Dus wat houdt je tegen om dat nog eens dunnetjes over te doen op een andere dag? En dan is het toch extra leuk om het tijdens een vakantie of citytrip te doen?!

Als jij je trouwjurk nog een keer aan kon trekken, waar zou jij dan heen gaan om foto’s te maken? Ik twijfel tussen een grote wereldstad of op de top van een berg (na een flinke wandeling, haha!).