AAHH! Vandaag is het zo ver! De nieuwe Gilmore Girls afleveringen staan online! En dus hebben wij een bak inspiratie voor een Gilmore Girls bruiloft voor je gemaakt. You’re welcome!

‘Where you lead, I will follow’… Het liedje hangt al weken in mijn hoofd! Zeker na het doen van deze fotoshoot ter inspiratie voor een Gilmore Girls bruiloft. Waarom? Omdat Lievelingsleverancier Mindy van Trouwliedjes.nl het speciaal voor ons heeft ingezongen. Hoe dat geworden is zie je in de video. En geloof mij… je zwijmelt er helemaal bij weg…

Samen met een groot team van Lievelingsleveranciers stonden wij een paar weken geleden in het koude Zuidwolde voor deze shoot. Waarom? Omdat we daar de mooiste gazebo hebben gevonden! En zonder gazebo kun je natuurlijk geen Gilmore Girls bruiloft fotograferen… En wat hebben we genoten! Iedereen heeft enorm zijn best gedaan (en dat was voor niemand een straf, de een is een nog grotere Gilmore Girls fan dan de ander), en dit is wat we ervan hebben gemaakt.

gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-1 gilmore-girls-bruiloft-inspiratie-gilmore-girls-wedding-inspiration-1 gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-5 gilmore-girls-wedding-gilmore-girls-bruiloft-11gilmore-girls-shoot-rianne-fotografie-37gilmore-girls-bruiloft-inspiratie-gilmore-girls-wedding-inspiration-3gilmore-girls-shoot-rianne-fotografie-44 gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-20 gilmore-girls-bruiloft-inspiratie-gilmore-girls-wedding-inspiration-4gilmore-girls-shoot-rianne-fotografie-52 gilmore-girls-shoot-rianne-fotografie-53 gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-12gilmore-girls-wedding-gilmore-girls-bruiloft-10gilmore-girls-shoot-rianne-fotografie-125 gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-13 gilmore-girls-bruiloft-inspiratie-gilmore-girls-wedding-inspiration-5 gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-34 gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-28 gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-25 gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-38gilmore-girls-shoot-rianne-fotografie-106 gilmore-girls-shoot-rianne-fotografie-94 gilmore-girls-shoot-rianne-fotografie-92 gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-37gilmore-girls-shoot-rianne-fotografie-81gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-36 gilmore-girls-bruiloft-inspiratie-gilmore-girls-wedding-inspiration-2 gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-8 gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-43 gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-39 gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-40 gilmore-girls-bruiloft-inspiratie-gilmore-girls-wedding-inspiration-6 gilmore-girls-shoot-rianne-fotografie-130gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-41 gillmore-girls-shoot-rianne-fotografie-22

Het nummer van Benjamin en Mindy kun je ook op Spotify vinden trouwens! Snel aan je lijst toevoegen… ;)

Het team van Lievelingsleveranciers:
Organisatie en styling: BEST DAY EVER Events
Houten decoratie: Wearegolden.nl
Jurken Rory: Wild at heart bridal
Jurken Lorelai: Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve
Blauwe jurk zangeres: Victors wedding design
Film: Stories to tell aka Pindakaas productions 
Muziek: Mindy van Trouwliedjes.nl
Koffie: Babes Coffee
Taart: Gebakkerij
Haar en make-up Rory: Ilona Smit van The Beautiful Bride company
Haar en make-up Lorelai: Mirjam Meijer visagie
Babs: Ouiyessi
Fotograaf: Rianne Fotografie
Donutwall: TELEUKTROUWEN
Bloemen: Judith Slagter
Stationery: Kijkkalligrafie
Locatie: Buiten herberg Terlinde
Modellen: Bo Lamers en Marieke Overvest

SPREAD THE LOVE! De foto’s en video uit deze shoot mogen gedeeld worden met de volgende bronvermelding ‘Kijk voor de complete shoot en alle leveranciers op Girlsofhonour.nl’, en een link naar deze post.