Er zijn een aantal dingen die veel bruidsparen vergeten bij het plannen van hun bruiloft… Maar, jij hebt mij! In deze blog lees je wat je nog moet regelen (als je dat niet al hebt gedaan).

Het is ook veel! Het plannen van je bruiloft is naast heel erg leuk, toch ook vooral het hebben van een heleboel to-do lijstjes. Nu je bruiloft steeds dichterbij komt ga ik ervanuit dat alle grote zaken geregeld zijn (zo niet, check dan even deze blog). Dus hoog tijd om de laatste puntjes op de i te zetten! En dan zijn dit nog wel eens dingen die vergeten worden…

In ondertrouw gaan

Euhm, ja! Als je wilt trouwen moet je op tijd in ondertrouw gaan. Dat klinkt heel groots, maar is eigenlijk alleen dat je aankondigt bij de gemeente dat jullie willen trouwen. Doe dit op tijd, maar uiterlijk twee weken voor jullie trouwdatum. Je moet bij deze aankondiging ook aangeven wie jullie getuigen zijn en wat je wilt doen met je achternaam.

Cadeau’s voor jullie hulptroepen

Heb je veel vrienden en familie die een steentje (of steen) bijdragen aan jullie trouwdag? Zorg voor een passend bedankje! Zeker voor de mensen die veel voor jullie hebben geregeld.

Eten voor de leveranciers op je bruiloft

Dit wordt dus regelmatig vergeten: maar ja, je leveranciers eten ook! Denk aan je fotograaf, videograaf, weddingplanner, stylist etc. De meeste trouwlocaties kunnen een speciale crew-maaltijd voor hen maken, vraag ernaar bij je cateraar.

Taxi’s voor gasten met een glaasje teveel

Trouwen jullie op een afgelegen plek? Denk na over de mogelijkheid om wat taxi’s te regelen voor gasten die iets te diep in het glaasje kijken! Zorg dat je weddingplanner/ceremoniemeester hiervan af weet en gasten kan helpen om een taxi te krijgen.

Extra schoenen

Voor het dansen op je feest, of gewoon om aan te trekken aan het einde van de dag. Geloof mij, of het nou hakken zijn of schattige sandalen, na een lange dag wil je niets liever dan sneakers, sloffen of Uggs aan je voeten!

Coverfoto: Malou von Baumhauer Photography