Plan je bruiloft!

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Waarschijnlijk staan komende maanden in het teken van een hoop geregel. Soms geeft dat stress, maar als je het samen doet en je elkaar niet uit het oog verliest kan het ook heel leuk zijn. Ik ga je in ieder geval zo goed mogelijk helpen!

En wie ik dan ben? Mijn naam is Marit, en toen ik zelf ging trouwen kwam ik weinig originele inspiratie tegen, dat moet toch anders kunnen? Het idee voor Girls of honour voelde dan ook heerlijk… Bruiden laten zien hoe tof, origineel en persoonlijk je bruiloft echt kan zijn. Dat er geen enkele regel is waar jullie je aan moeten houden. En dat is wat ik jullie tot op de dag van vandaag nog met veel liefde laat zien! Dat doe ik gelukkig niet alleen, dus kijk ook zeker even bij de rest van het team.

Op Girlsofhonour.nl vind je bergen met advies en inspiratie. Maar dit is de plek waar je het beste kunt beginnen met het plannen van je bruiloft.

Wat moet er allemaal geregeld worden voor de bruiloft?

Dat is natuurlijk helemaal aan jullie! Maar om je vast op weg te helpen heb ik vast de belangrijkste dingen opgeschreven. Per onderwerp vind je wat meer informatie en soms ook een video. Volg Girls of honour ook zeker op Facebook en Instagram, want daar vind je de nieuwste tips en inspiratie.

Klik door dit stappenplan voor het plannen van je bruiloft

1. Bedenk een plan
2. Maak een begroting
3. Maak een planning
4. Kies de invulling
5. Alles komt heus goed

Vergeet ook niet na te denken over

1. Het vragen van je getuigen
2. Het kiezen van een ceremoniemeester of weddingplanner
3. Het opstellen van huwelijkse voorwaarden

Laat je vooral niet gek maken. Bedenk: het is jullie trouwdag. Dus vergeet niet te genieten, ook bij het voorbereiden van de bruiloft.

Succes en plezier!

Foto op de homepage: Hind Mari

Link naar Planning Link naar Invulling Link naar Maak een begroting Link naar Bedenk een plan