Trouwen in de kerk

How to: huwelijks-kerkboekje maken

•••
Wel of niet voor de kerk trouwen? Toen ik dacht aan het prachtige, knusse kerkje waarin ik als kind om me heen keek en zei ‘mama, hier ga ik later trouwen’, wist ik dat ik niet moest twijfelen. En daar zit ik dan, op de bank met een mok thee, om ons eigen huwelijkskerkboekje in elkaar te zetten…   Gelukkig zijn er op het internet heel wat websites te vind[...]

Trouwbijbel in gewone taal

•••
Als je trouwt in de kerk krijg je als cadeau vaak een trouwbijbel. Binnenkort verschijnt er een nieuwe versie: de Huwelijksbijbel in gewone taal. En wij mogen er een weggeven! De Bijbel is al jaren het meestgelezen boek in de hele wereld. Toch is de tekst voor veel mensen niet erg begrijpelijk. Vorig jaar is er daarom een nieuwe versie uitgekomen; de Bijb[...]

Hoe versier je een kerk?

•••
Met een flinke berg linten kun je een kerk al een heel stuk opleuken. Maar hoe kun je een kerk verder sfeervol maken? Wil je trouwen in de kerk? Dan moet je eerst een mooie kerk uitzoeken (tenzij je natuurlijk lid bent bij een kerk). Er zijn in Nederland ontzettend veel mooie kerken. Dus wat je ook wilt, er is bijna altijd wel iets te vinden. Zelf ben ik[...]