Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Tsjerke

Unieke trouwlocatie aan het water in Friesland

Yes, jullie zijn verloofd en op zoek naar een moderne en romantische locatie. Slechts 1 uur rijden vanaf de randstad, ligt ons intieme kerkje met bijbehorend trouwhotel. Geschikt om er een compleet ‘trouwweekend’ van te maken met al jullie dierbaren.

Tsjerke heeft alles wat jullie zoeken. Bij de Tsjerke (kerk in het Fries) trouwen jullie in een kerkje aan het water, in het idyllische dorpje Terherne. Met genoeg overnachtingsmogelijkheden maken jullie er een heerlijk trouwweekend van waar iedereen nog maanden over na zal praten.

Suzanne: ‘ Met veel passie en liefde verzorgen we de grote dag van onze bruidsparen. Onze persoonlijke aanpak maakt dat niet alleen de dag zelf maar ook de weg er naar toe een feestje is.  De dankbaarheid en de voorpret van de bruidsparen maakt mijn werk fantastisch en zorgt ervoor dat ik elke bruiloft weer tot een groot succes wil maken. Wij ‘ontzorgen’ de bruidsparen bij het realiseren van de mooiste dag van hun leven.’

’Door middel van ons alles-inclusief concept kunnen wij de beste leveranciers in Friesland voor een scherpe prijs in onze pakketten aanbieden, maar ook het meebrengen van eigen leveranciers behoort zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we ook diverse stylingpakketten aan om de locatie nog feestelijker en mooier te maken.

Het arrangement bevat een spetterende aankomst met een teakhouten bruidsbootje, waarna de ceremonie in het romantische kerkje aan het water plaatsvindt. Na de huwelijksceremonie worden de kerkklokken geluid en lopen jullie door een bellenblaashaag naar buiten waarna er getoast wordt en de taart wordt aangesneden. De felicitaties en de high wine vinden plaats in de wit bloeiende tuin.  Vervolgens stappen jullie samen met de gasten aan boord van onze “watertaxi” en varen richting de diner- en feestlocatie. Als afsluiting is er de mogelijkheid om samen met jullie gasten te overnachten, om zo jullie huwelijksdag te verlengen tot de volgende ochtend en er een onvergetelijk trouwweekend van te maken.

Foto’s: Rob Rotgers

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?