Heb je geen tijd op je bruiloft om trouwfoto’s te maken? Of ben je niet tevreden met de foto’s die je hebt laten maken? Dan doe je het toch gewoon nog een keer na je bruiloft!

Soms doen we zo krampachtig over hoe trouwen heurt dat je bijna vergeet waar het echt om gaat; dat jullie ja zeggen. En alles eromheen, dat kun je helemaal doen hoe je dat zelf wilt! Dus droom je van trouwfoto’s in een ander land? Maar heb je geen geld om de hele bruiloft daar te doen? Dan kun je de trouwfoto’s toch ook na je bruiloft laten maken?

Niet besparen op je trouwfotograaf

Hiermee zeg ik niet dat je moet besparen op je trouwfotograaf. In tegendeel, de foto’s zijn een van de onderdelen waarin we een zeer sterke mening hebben; kies voor kwaliteit! Jullie grote dag gaat zo aan je voorbij, en het is zo bijzonder om dat nog eens terug te zien. Een goede trouwfotograaf is echt een artiest, een vakidioot. Maar de trouwfoto’s zelf… die hoef je echt niet op je bruiloft te maken!

En daar kunnen meerdere redenen voor zijn. Misschien regent het wel op jullie grote dag, en wil je juist graag mooie buitenfoto’s hebben. Of misschien is de dag al zo volgepland dat je liever op een ander moment lekker de tijd neemt voor jullie trouwfoto’s! Of misschien droom je wel van trouwfoto’s in een ander land…

Of heb je toch pech met je trouwfoto’s…

Het kan natuurlijk ook zijn dat je pech hebt gehad en jullie trouwfoto’s niet zo zijn geworden als je had gehoopt, of dat je om budgetredenen toch hebt gekozen voor een amateurfotograaf… Dan is dit misschien wel de manier om dat goed te maken. Ook trouwfotograaf Sanne Popijus wilde haar trouwfoto’s graag overdoen. Sanne: “We zijn getrouwd toen we 18 en 23 waren. Omdat we toen een klein budget hadden en ik nog totaal niet met fotografie bezig was zijn onze foto’s helaas niet geweldig mooi. Ik wilde heel graag een soort 2e huwelijksreis en daarbij een fotoshoot op een geweldig mooie plek in het buitenland.”

En dat is zeker gelukt… Deze foto’s zijn echt prachtig!

love_cyprus_vincent_sanne-10 love_cyprus_vincent_sanne-17 love_cyprus_vincent_sanne-50 love_cyprus_vincent_sanne-90 love_cyprus_vincent_sanne-151 love_cyprus_vincent_sanne-181 trouwfotos-na-je-bruiloft-1 trouwfotos-na-je-bruiloft-2 trouwfotos-na-je-bruiloft-3 trouwfotos-na-je-bruiloft-4

Wat vind jij van het idee om op een andere dag foto’s te maken? Of om ze opnieuw te maken?

Foto’s: Shevtsovy.com en accessoires van Weddingbliss