Trouwen, daar horen natuurlijk prachtige ringen bij! En trouwringen vragen om een bijzondere presentatie. Op welke manier bereiken jullie ringen het altaar? Of hoe levert jullie bruidsmeisje de ringen aan vlak voordat jullie de prachtige exemplaren om elkaars vinger schuiven?

Ik ging voor jullie op zoek naar verschillende manieren waarop je de trouwringen kunt presenteren. Doe er je voordeel mee!

Een houten schijf

Kiezen jullie voor een mooie houten schijf, waarop de ringen door middel van een lint vastgemaakt worden? Deze is van Brisked.

Je kunt zo’n houten schijf erna zelfs hergebruiken. Bijvoorbeeld tijdens het diner, als onderlegger of gewoon als decoratie zoals bij deze boomschijf van Instyle Styling.

Houten ringendoosje

Hout is super hip. Je kunt ook kiezen voor een waar ‘boomstam’ ringendoosje.

Ga je liever voor een minder robuuste versie, dan is deze van Joehoee! misschien iets voor jullie. Hier kun je zelf jullie namen in laten graveren!

Hoeft het voor jou niet zo stoer en ben je meer van het lieve en zachte? Dan is dit hartvormige (eigenlijk snoep)doosje iets voor jullie:

Dit doosje is helemaal iets van nu. Je kunt het vullen met bijvoorbeeld met bijvoorbeeld een klein kussentje of een mooie stoffen zakdoek, waarop je vervolgens de ringen legt:

Wil je iets heel anders en misschien zelfs een beetje geks? Ga dan voor een plantje, waar je de ringen in legt of vastmaakt.


Foto: Nicole Kolkman Photography

En? Hoe gaan jullie je trouwringen presenteren?