Hoera! Het is herfst! En vandaag mag ik deze heerlijke inspiratie voor een herfstbruiloft met jullie delen. Hier word je toch gelukkig van?!

Ook al zit ik zelf lekker met m’n kont in de zon op Bali, ik ben DOL op de herfst en de winter. En deze shoot geeft mij dus echt heimwee naar Nederland en naar alle lichtjes die ongetwijfeld overal opgehangen worden. Kou en donker, zo romantisch! Zelf ben ik in de winter getrouwd, en dat was zo ontzettend cosy. Ik kan er echt geen beter woord voor bedenken. En dat gevoel krijg ik dus van deze shoot. Zo wil iedereen toch een herfstbruiloft?! Die prachtige kleuren in het bruidsboeket, de backdrop met lichtjes en oneindig veel kaarsen.

En de trouwlocatie maakt deze shoot natuurlijk helemaal af! Want hoe mega super awesome is het om in zo’n oud gebouw te trouwen? Met wat mooie styling is het echt een plaatje…


Leveranciers van deze shoot:
Fotograaf: Isis Sturtewagen Photography 
Videograaf: Starlingfilms 
Make up en haar: Esther Van ´t Zelfde Beauty & Styling 
Juwelen: Malou Paul Jewellery 
Trouwjurk: Ieks Bridal 
Trouwpak: TailormadeSuits Tilburg 
Bloemen: Suus Bloem & Meer 
Bruidstaart: Cheffi´s Pastries 
Live painting: Maaikes Livepainting 
Stationary: The Sparkle Company 
Rentals: Decoratieverhuur.be
Organisatie en Styling: Imprint Weddings
Locatie: Zaal Athena in België