Dar Jaguar in Marrakech is een heerlijk ontspannen hotel middenin het drukke gebied van de stad. Met een enorme suite perfect voor je huwelijksreis!

Op zoek naar een fantastische plek voor je huwelijksreis? Die ga je vinden tussen mijn Honeymoon Hotspots! Hotels, villa’s en nog veel meer, persoonlijk getest door mij of vrienden van Girls of honour.

En deze keer dus Dar Jaguar in Marrakech. Ik ben ontzettend verliefd op Marokko. De geuren, de kleuren, de luxe, de verscheidenheid van het landschap. Wat je allemaal kunt doen? Dat lees je in deze blog.

Reserveren bij Riad Dar Jaguar

Riad Dar Jaguar voor je huwelijksreis in Marokko

Op uitnodiging van eigenaresse Lucia hebben Glenn en ik een paar nachten geslapen in de ‘honeymoon suite’ van Dar Jaguar. De stijl van de riad is echt even anders dan de ‘standaard’ plekjes in Marrakech, want een stuk donkerder. Maar dat maakt het stiekem extra romantisch… De riad zelf heeft vijf kamers die allemaal op hun eigen manier zijn ingericht, met dus als toppunt de ‘State of Grace Royal Suite’.

Wat Riad Dar Jaguar zo leuk maakt? Het is klein en intiem, de binnenplaats heeft een heerlijke fontein en dompelbad, er lopen schildpadden los, het prachtige dakterras, het heerlijke ontbijt en het perfect Engels sprekende personeel. En natuurlijk het gouden bad in de suite (oh en de open haard, zo awesome!).

In de buurt van Riad Dar Jaguar

Riad Dar Jaguar zit echt mega centraal bij vrijwel alles wat Marrakech zo leuk maakt. Je loopt de deur uit, via de typisch Marokkaanse steegjes, en wandelt zo de souks in. Instagram-waardig eten kan bij NOMAD en Café Des Épices, op zo’n twee minuten lopen afstand. Maar ook het eten in de Riad is absoluut een aanrader!

Klik hier om je huwelijksreis bij Riad Dar Jaguar te boeken, vanaf 199 euro per nacht.

Reserveren bij Riad Dar Jaguar

Meer lezen over Marokko? In het Girls of honour magazine vind je een honeymoon special over dit bijzondere land.