– ADVERTORIAL –

Sta jij nog niet te springen om naar een trouwbeurs te gaan? Maak kennis met Engaged: must-see trouwjurken, colleges die de moeite waard zijn en een originele, diverse en high-end beursvloer. Engaged is alles wat je niet verwacht van een trouwbeurs. 

Als je mij een paar jaar geleden zou vragen om mee te gaan naar een trouwbeurs, dan zou ik een gezicht trekken dat niet overloopt van enthousiasme. Met de komst van Engaged is dat veranderd. Zij wisten als eerste een uniek wedding event te organiseren, waar ik zomaar een hele dag kon rondlopen en nog blij naar huis ging ook. Deze week is de nieuwste editie van Engaged op 3 en 4 maart. Ik geef je vijf redenen waarom ik dit event niet wil missen (en ik denk, jij ook niet).


Foto: Leonne Photography

1. Bridal met Bloomfeld

Een vleugje arti-farti en magie maakte dat we onze ogen niet af konden houden van de trouwjapons tijdens de afgelopen editie van Engaged. Ook deze keer zijn er prachtige jurken te bewonderen op het bloomfeldplein. Trouwjurken in heel verschillende stijlen; voor elke bruid die van mooi houdt, zit er iets tussen. En wat heerlijk dat je er gewoon zelf omheen kunt lopen en weg kan dromen hoe die ene bruidsjurk jou zal staan…

2. Engaged college en het demonstratiehuis

Opnieuw zijn er de gratis (jaaa) colleges die je kunt bijwonen tijdens Engaged. Er zijn heerlijke sprekers die jou inspireren tot op het bot. Zowel praktisch als inhoudelijk, maar altijd met de insteek om je een beter beeld te geven van wat er mogelijk is als je een huwelijk organiseert. Zorg dat je op tijd aanwezig bent om een plekje te bemachtigen!

Daarnaast is er ook een demonstratiehuis waar je een aantal vendors van de beurs aan het werk kunt zien. Want iets maken van hoge kwaliteit, dat is echt een vak!


Foto: Leonne Photography

3. Diverse én originele beursvloer

Zoek je een weddingstyliste, weddingplanner, (vintage) verhuur, bloemstylistes, foodtruck, gastronomische topper, trouwfotograaf, videograaf, edelsmid, kalligrafie, stationery, bruidstaart, photobooth, ceremoniemeester/-spreker, decoratie, aankleding en/of muziek voor jullie bruiloft? Engaged laat je kennismaken met kwalitatieve én originele leveranciers uit de trouwbranche.

Geen kale stands met vooral flyers en visitekaartjes, maar vendors met passie om van  jullie bruiloft een te gek feestje te maken. Ze halen alles uit de kast om jou een voorproefje te geven van hoe jullie trouwdag eruit zou kunnen zien.


Foto: Leonne Photography

4. Shop het boek van Engaged

Vind je het leuk om nog veel meer te lezen en ontdekken over het plannen van je bruiloft? Dat kan! Vorig jaar heeft Engaged het boek ‘Het nieuwe trouwen’ uitgegeven, boordevol tips en inspiratie. En het goede nieuws is dat je dit boek natuurlijk ook op de beurs kunt kopen!


Foto: Leonne Photography

5. Trends en experience

Engaged weet elke keer weer te verrassen. De nieuwste trends op het gebied van lifestyle en fashion weten ze te vertalen naar een bruiloft-setting en ze schuwen niet om ook nieuwe trends te zetten op het gebied van trouwen. Engaged biedt je een stijlvolle, avant-garde trouw experience met niet alleen bergen originele inspiratie, maar ook de leveranciers die dit werkelijkheid voor jullie kunnen maken. Ik zou dus zeker je vent meenemen zodat je samen je plannen kunt smeden. Ik garandeer je dat ook hij zich hier niet zal vervelen.

Bestel je kaarten met korting!

Engaged is op 3 en 4 maart 2018 van 10.00 tot 17.00 uur in de Westergasfabriek in Amsterdam (ook een leuke trouwlocatie!). Je kunt er een hele dag zoet zijn, dus ik zeg: kom lekker vroeg! Kaartjes zijn € 18,00 per stuk, maar ik heb uiteraard een kortingscode voor jullie geregeld! Gebruik de code GIRLSAMS18 en je krijgt 2,50 korting! Bestel je kaarten hier >> www.engaged.nl.

Foto: Leonne Photography

Lees ook ons verslag van de vorige twee edities:
– Girls op pad: Engaged (oktober 2015)
– Girls of honour bij Engaged (oktober 2014)

Cover foto: Leonne Photography