Afgelopen zondag was het weer zo ver; Engaged! We stapten met z’n vieren in de auto en hebben een heerlijke middag gehad in Delft. Natuurlijk vertellen we je graag over al onze avonturen…

Vorig jaar was onze eerste keer Engaged, en wat was dat voor ons een verademing. Een heerlijke trouwbeurs met allemaal creatieve en enthousiaste vendors. En dan de aankleding… Zo mooi! Onze verwachtingen waren dus weer hooggespannen. Hoe zou het dit jaar zijn? En zou Engaged weer zo vernieuwend zijn? Anouk fotografeert heeft alle prachtige foto’s gemaakt.

Koffie leuten
Maar nu eerst… koffie!
Trouwjurken kijken Trouwjurken kijken 3 Trouwjurken kijken 2

De trouwbeurs voor trendsetters

En ja hoor. Engaged heeft het gedaan! Weer stond er een compleet vernieuwende beurs met een aankleding waar je u tegen zegt. Een trouwbeurs voor trendsetters, daar zijn we het alle vier over eens. Wat vind je bijvoorbeeld van deze prachtige collectie trouwjurken?

Niet alleen de organisatie is trendsetter, ook de vendors die er staan kunnen er wat van. Ben jij dus dol op mooie, creatieve en originele ideeën? Dan zit er vast een vendor bij voor jou.

Back to style

Styliste Pauline van Back to style heeft het goed begrepen. Wat een prachtige aankleding!

Chic de friemel Chic de friemel 2

Chic de friemel was er ook op deze beurs weer bij. Ziet er heerlijk uit dames!

Bloom your life

Voor goeie bloemen en prachtige boeketten ben je bij Bloom your life aan het juiste adres.

Best day ever en best of times films Best day ever en best of times films 2

Deze dames sloegen de handen ineen en maakten een prachtige stand samen. Voor styling en planning klop je aan bij Best day ever events en voor een mooie video van je dag neem je contact op met The best of times films. Wist je trouwens dat Nailia van Best day ever events drie talen spreekt? (Nederlands, Russisch en Engels.)

Nadine kieft - Engaged 2 Nadine kieft - Engaged

De sieraden van Nadine Kieft jewelry zijn om verliefd op te worden! Nadine heeft een prachtige organische stijl. Zo zijn er ringen die gemaakt zijn in de vorm van koraal (en de mal is dus ook gemaakt met echt koraal), zo tof! Nadine is dol op sierlijke ringen die niet te truttig zijn, en die ontwerpt ze graag samen met jou in haar atelier in Amsterdam.

Inspire styling - Engaged 2 Inspire styling - Engaged

In de stand van Inspire styling hing een heerlijke sfeer. En dat kwam niet alleen van de geurende eucalyptus! Anne is een talent in het mooi aankleden van ruimtes en maakt daarbij het liefst zoveel mogelijk gebruik van schoonheid uit de natuur. Puur en echt, dat is hoe Anne het graag ziet.

jeauand - Engaged

Willen jullie je trouwkaarten graag laten ontwerpen? Jeau& is een held met haar pen en papier (en computer). Wij waren vooral dol op de heldere watercolour kaarten…

Jolly photobooth - Engaged

Je kunt eigenlijk niet serieus op de foto staan in de Jolly Photobooth. Maar dat is op jullie trouwdag natuurlijk ook helemaal niet de bedoeling! Zet een gek hoedje op, stap in het hokje en lachen maar.

Lekkernijs - Engaged

Het ijs van Lekkernijs is een bijzondere beleving! Je kiest de smaak, en die gaat vloeibaar de container in. Vervolgens wordt er op megawetenschappelijke manier (met stikstof) ijs van gemaakt. Heel tof! De smaak (en kleur) is trouwens volledig aan jullie voorkeuren aan te passen. Wij vinden Girls of honour paars wel een leuke kleur ;).

Luminant weddings - Engaged

Luminant weddings kun je inhuren om te ‘dubbelen’. Jep, dat woord hebben ze zelf bedacht. Wat het inhoudt? Je kunt hen boeken voor het maken van je foto’s EN je video. Handig!

Luther hartog

Wij zijn dol op de foto’s van Luther Hartog (en zijn fantastische stand!). Waarom? Luther weet als geen ander de emotionele momenten op de gevoelige plaat te krijgen. En laat dat nou net zijn wat je graag wilt terugzien van je bruiloft…

Mia en moi - Engaged 2 Mia en moi - Engaged

Antwerpen is de standplaats van Mia & moi. Niet zo gek dus dat ze zo’n prachtige collectie sieraden hebben. Elke collectie heeft zijn eigen thema, en zo is er voor ieder wel wat. Je kunt trouwens ook nog zelf kiezen of je het sieraad in goud of zilver wilt hebben, en wat voor kleur steen er in het sieraad komt.

MK floral design

Marit van MK floral design is dol op bloemen, en dat zie je aan haar ontwerpen (hoe mooi is dit prieeltje?!). Het liefst werkt ze met duurzame producten van het seizoen. En dat vinden we ontzettend tof!

Mondo mediterraneo - Engaged 2 Mondo mediterraneo - Engaged

Italianen zijn dol op eten. Voor Mondo Mediterraneo is samen eten veel meer dan alleen je maag vullen. Voor hen is eten een belevenis, en daarom doen ze niet alleen catering, maar wordt het eten ook nog eens prachtig gepresenteerd. Oh, en uiteraard zijn ze met hun kwaliteit en smaak ook niet te zuinig. Erica heeft het nog steeds over die hééérlijke kaas…

Goudsmid Monique t hoen 2 Goudsmid Monique t hoen

Monique ’t Hoen is een alleskunner. Bij deze goudsmid kun je aankloppen met alle wensen die je maar hebt, geen stijl is voor haar te gek. En dat is dan ook wel te zien aan deze diverse ontwerpen. Op haar site vind je er nog veel meer!

Narratief - Engaged 2 Narratief - Engaged

Ook Narratief was dit jaar weer aanwezig met een toffe stand. Ben je op zoek naar een goede en gezellige videograaf? Koen is je man! Hij heeft trouwens ook de video van de bruiloft van Girl of honour Marit gefilmd…

Oak en fir - EngagedOak en fir - Engaged 2 Oak en fir - Engaged 3

Danique van OAK & FIR ging voor de prijs van mooiste stand, en die heeft ze wat ons betreft met vlag en wimpel gekregen! Wat een heerlijk huisje! De stand staat voor alles wat je ook in haar fotografie terugvindt. Die heerlijke sfeer, maar ook het rustieke aspect. Kortom, de website van OAK & FIR moet je echt even bekijken!

Oh happy day - EngagedOh happy day - Engaged 2 Oh happy day - Engaged 3

Ben je dol op het Franse vintage stijltje? Dan past Oh happy day styling perfect bij jou! Kristel maakt voor elke bruiloft graag weer een unieke styling, en dat doet ze met veel liefde voor het vak.

Proud Mary - EngagedProud Mary - Engaged 2

De dames van Proud Mary houden wel van een uitdaging. ‘Geen feest, geen trouwjurk en geen ceremonie? Leuk! Daar kunnen wij wel wat mee!’ Ze zijn dol op goede draaiboeken en vinden geen idee te gek. Het kan eigenlijk niet bijzonder genoeg voor deze dames.

Renske annaRenske anna 2

Renske Anna was dit jaar ook weer van de partij met een prachtige, strakke stand. We houden zo van haar grafische stijl!

Sanne popijus 2 Sanne popijus

Sanne Popijus is één van de zachtaardigste fotografen die we kennen. En dat is wel zo fijn, want één van haar talenten is het doen van boudoir shoots. En dan is het wel zo prettig als je je bij haar op je gemak voelt in je halve blootje… ;)

Say kaas photobooth 2 Say kaas photobooth

Jasper van Say kaas was er ook weer met zijn heerlijke retro busje. Enne, wist je dat hij nog veel creatieve dingen heeft? Wat dacht je bijvoorbeeld van de instabox? Snel een kijkje nemen op zijn website dus…

Skirt and tie - Engaged 2 Skirt and tie - Engaged

Bij muziek denk je misschien al snel aan een DJ of band. Maar hoe leuk is het om live muziek te hebben bij de ceremonie of recepties? Skirt and tie kan je hierbij helpen. Je kunt bij hen kiezen uit verschillende pakketten om dat bijzondere moment nog mooier te maken.

Soncept - Engaged

Soms kom je van die mensen tegen die zo heerlijk enthousiast zijn over hun vak. Soncept is zo iemand. Ze is zo dol op papier dat ze een trouwjurk heeft gemaakt van verschillende soorten ‘zo kunnen bruidsparen zien dat ook op het gebied van papier zoveel mogelijk is’. Hoe leuk!

Stories by mabel - Engaged 2 Stories by mabel - Engaged

We vergeten soms wel eens wat er nou echt belangrijk is aan je bruiloft. Lieke van Stories by Mabel wil daarom juist graag weer de aandacht vestigen op dat bijzondere moment; de ceremonie. Want dat is waar jullie elkaar eeuwige trouw en liefde beloven. Lieke maakt voor jullie graag een verhaal voor dit moment, want als het is opgeschreven dan blijft het bewaard!

Te leuk trouwen 0 Te leuk trouwen 1 Te leuk trouwen 2 Te leuk trouwen

Te leuk trouwen is zo’n fantastische toevoeging op het gebied van trouwen! Zoek je iets wat je op Pinterest hebt gezien? Dikke kans dat je dit bij Te leuk trouwen kunt huren. Die grote letterlampen zijn trouwens ook van hen… (en al bijna helemaal verhuurd voor komend jaar, snel zijn dus!)

Weddingdeco - Engaged 2 Weddingdeco - Engaged

Weddingdeco heeft weer een heerlijke uitbreiding voor hun online shop. Wat dacht je van deze toffe letterboxen en groene masonjars? We like!

With Lotte - Engaged 2 With Lotte - Engaged

Heb je een vraag? Weddingplanner Lotte heeft antwoord! Lotte heeft een mode achtergrond en is daarom dol op goede styling. Ze gaat graag samen met jullie om de tafel zitten om jullie droombruiloft te plannen.

En er was meer…

Nieuw dit jaar was de pop up store met allerlei toffe goodies. Naast de pop up store waren ook nog kleinere stands te vinden die er allemaal ook super uitzagen.

Pop up 3Pop up 1Pop up Kijk handmade

Op deze stand vonden we de heerlijke taarten van Sugarlips cakes, prachtige kalligrafie van Kijk! Handmade, fantastische stationery van Oh so pretty party, en nog veel meer.

Lieve dames van Engaged, we hebben weer ontzettend genoten! Van de sfeer, van de locatie, van alle leuke en gezellige mensen, en… te veel om op te noemen. Tot volgend jaar?

engaged 2 Engaged girls of honour

Alle foto’s zijn gemaakt door Anouk fotografeert.