In mijn hart ben ik eigenlijk een beetje een hippie. Ik ben gek op bijzondere sieraden, en zeker als ze ook nog een beetje bohemian zijn. Jij ook? Dan passen deze sieraden zeker weten bij jou!

Op mijn eigen bruiloft heb ik een ‘bodychain’ gedragen. Een ketting die je om je bovenlijf draagt. Hij was heel subtiel hoor, zeker omdat ik hem deels onder mijn jurk droeg en je hem dus vooral op mijn (blote) rug zag.

Groot-formaat---Bruidsfoto's-Glenn-&-Marit-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-135
Foto: Nienke van Denderen fotografie

Ik was er helemaal weg van! Wat mij betreft kun je op je bruiloft ook prima bijzondere sieraden dragen, en daarom heb ik deze toffe selectie gemaakt.

De sieraden

bruiloft-body-chain
Deze body chain lijkt veel op die van mij, hij heeft alleen een extra kralen detail bovenaan. Voor €14,22 steel jij de show met dit sieraad!

bruiloft-armband1
De arm ‘cuff’ is weer terug! En deze liefdespijl vinden wij dan heel erg goed bij een bruiloft passen. Nu nog zorgen dat Cupido hem in het juiste hart schiet ;). Deze armband koop je hier voor €8,53.

bruiloft-earcuff2
Earcuffs zijn razend populair. Vaak draag je ze in een gaatje in je oor, maar ook met een klem om je oor (al heb je ze ook alleen als klemmetje). Deze earcuff is de eerste variant. Je hebt er dus ‘gewone’ gaatjes voor nodig. De kosten van deze glamourours earcuff? €8,53.

bruiloft-neusring
Stoer, dat vind ik deze neusring (of eigenlijk klem, je hebt er geen gaatje voor nodig). Toch moet ik er ook nog enigszins aan wennen. Ik kan de koeienassociatie toch moeilijk uit mijn hoofd krijgen… Wel iets voor jou? De neusring kost €8,53.

bruiloft-earcuff4
Ik ben gek op blauw, en ook op earcuffs. Dit is voor mij dus een ideale combinatie. Ik vind deze earcuff super chique, maar ook erg stoer. Voor €9,95 te koop.

bruiloft-earcuffs1
Volgens mij is het wel duidelijk dat ik gek ben op earcuffs. Deze met een waterdruppel steen is mijn favoriet! Ik houd van simpele elegantie. Voor €7,11 is hij van jou!

bruiloft-haaraccessoire1
Simpel en elegant, dat is deze mooie hoofdband. Ben je op zoek naar een haaraccessoire dat goed bij je gouden trouwring past? Zoek niet verder, dit bandje kost €14,22.

bruiloft-haaraccessoire2
Dit mooie hoofdsieraad is voor alle hippies onder ons! Ik krijg er een beetje een Aladin en Jasmine gevoel bij. Zo mooi! Je betaalt voor dit hoofdsieraad €11,37.

bruiloft-haaraccessoire3
Ben je dol op de boho look, maar zoek je wel iets chiques voor je bruiloft? Dit haarsieraad is de perfecte combinatie! Je koopt hem voor €14,22.

bruiloft-oorbellen1
Kennen jullie de ‘swing earrings’ al? Dit zijn oorbellen waarbij de achterkant ook een mooi onderdeel van de oorbel is. Bij deze variant schuif je het hangende gedeelte aan de achterkant op de oorbel. Mooi! En dat voor maar €11,37.

bruiloft-ring1
Dat er een trouwring om je vinger geschoven wordt zorgt er natuurlijk niet voor dat je geen andere ringen kunt dragen. Durf jij het aan om voor zo’n eyecatcher te gaan? Deze ring met blauwe steen kost €11,37.

bruiloft-swing-earring
Nog een paar ‘swing earrings’, maar deze keer heel eenvoudig elegant met witte diamantjes. Dit paar oorbellen kost €8,53.

bruiloft-voetsieraad
Trouw je in de zomer, en ben je van plan om lekker op je blote voeten te lopen? Geef die voetjes dan een extra mooi sieraad. Deze kost €14,22.

Welke is jouw favoriet?