Afgelopen zondag mochten Anouk (onze grafisch ontwerper en fotograaf), Marit en ik vroeg uit de veren om af te reizen richting Delft voor het Engaged Wedding Event in de oude lijmfabriek, Lijm & Cultuur. We gingen op pad met een missie: zoveel mogelijk originele inspiratie voor jullie verzamelen. 

Entree EngagedOntvangst Engaged
’s Middags om 17u keerden we huiswaarts, verzadigd en bekaf, maar met genoeg inspiratie om komende maanden over te bloggen. Missie geslaagd! Die blogs ga je hier zeker voorbij zien komen. Om alvast in de stemming te komen trappen we af met een fotoverslag van dit unieke Wedding Event.

goodybag EngagedBloemen EngagedAankleding Engaged
Bij binnenkomst viel onze mond een klein beetje open. Wat zag het er mooi uit allemaal! Van lichtjesgordijn tot graswanden en fleurige bloemen (van www.bloomyourlife.nl). Alles tot in de puntjes verzorgd. Gelukkig werden we direct met beide benen op de grond gezet. Yea, een goodybag! Altijd leuk om te krijgen.

Koffie en taartKoffie en taart
Omdat ik de hele rit van Utrecht naar Delft al snakkend naar koffie op de achterbank zat, gingen we eerst maar eens op zoek naar een fijn bakkie leut. Direct maar even de carrot cake geprobeerd, om je vingers bij af te likken. Yum!

workshop handlettering en chalkboardschrijven
We konden er weer even tegen. Dus direct maar aan de slag met een workshop. Ik koos voor Handlettering (gegeven door www.chalkboard.nl) waar zelfs mensen met het beroerdste handschrift in anderhalf uur de mooiste krulletters onder de knie kregen. Perfect voor krijtborden, bewegwijzering en andere stationery op je bruiloft.

Workshop stylingworkshop stylingworkshop styling
workshop stylingworkshop styling
Marit ging lekker aan de freubel met de workshop styling (gegeven door www.avenuelifestyle.com). Wie weet de mooiste tafel te decoreren voor de bruiloft?

DSC_8034
warme chocomel met mini marshmallows
Tijd om te slenteren! Nou ja, niet dat we echt vooruitkwamen. Op elke vierkante centimeter was wel iets te zien.

Bakkerstouw, labels en hebbedingetjes vind je bij www.weddingdeco.nl. Let ook op hun uitgebreide collectie Mason Jars. Ideaal voor love punch, warme chocomel met mini-marshmallows maar ook voor verlichting en decoratie.

Dennenappels in een mandWeddingwinkel op Engagedvlaggenlijn en dekentjes
Natuurlijk keken we ook even om het hoekje bij Bjelke van www.weddingwinkel.nl. Inderdaad, die van onze winactie van deze week. Bij haar kun je terecht voor dekentjes, vlaggenlijnen en de mooiste decoratie voor je bruiloft.

Jurken voor bruidsmeisjes
De eyecatcher van de bruiloft is en blijft de jurk. We hebben jurkjes gespot voor kleine meisjes bij www.socutefashion.com. Sprookjesachtig mooi, stoer en praktisch. Wel zo handig als de meisjes aan het spelen gaan.

trouwjurken op hangerTrouwjurken Victor's wedding design
En natuurlijk hebben we ook gekeken naar jurken voor grote meisjes. Betoverend mooi zijn de jurken voor de bruid bij www.victorsweddingdesign.com. Elsa uit Frozen wordt spontaan jaloers als ze deze ijsgroene jurk te zien krijgt.

SayKaas.com op engaged
Zie daar die vette iNSTABOX staan shinen! Natuurlijk hebben we nog even lol gemaakt met props en al in de Photobooth van www.saykaas.com. Het resultaat is helaas niet door de censuur gekomen.

Proef make-up Pietertje SchmittMake-up Engaged
Alcina Make-up op engagedProef make-up engagedToen Marit langs www.pietertjeschmitt.com liep kon ze de verleiding niet weerstaan en moest er een proef make-up op d’r snoet. Hier ga je binnenkort meer over lezen in een aparte blog. We kunnen alvast verklappen dat het resultaat picture perfect is geworden!

Gramm act op Engaged
Gramm actWie genoeg rust in z’n gat had, kon lekker crashen op de zitbanken van de ‘woonkamer’ compleet ingericht (door Neef Louis uit Amsterdam) met vloerkleed, schemerlamp en kaarsjes, om naar de folkrock te luisteren van Gramm Act. Het lukte ons niet om onszelf bij de stands weg te sleuren en even neer te ploffen, maar we genoten wel van de muziek op de achtergrond.

Naast al deze fijne inspiratie was er nog veel meer te vinden op Engaged, te veel om allemaal in één blog te proppen. Ga je trouwen in 2016? Zet Engaged 2015 dan vast in je agenda! Meer informatie vind je op  www.engaged.nl.

Foto’s: www.anoukfotografeert.nl