Hooray! Jullie zijn verloofd! En je wilt het van de daken schreeuwen… Maar hoe? Zo kunnen jullie je verloving bekend maken >> 

Allereerst: neem even een momentje om met z’n tweetjes te genieten van het feit dat jullie gaan trouwen. Zo romantisch! Jullie bruiloft zal de komende maanden niet alleen van jullie zijn, maar van al je vrienden en familie, dus geniet nog even van de rust, haha!

Kan je echt niet meer wachten? Bedenk dan aan wie je het sowieso zelf wilt vertellen voor je het in al je enthousiasme al op Instagram gooit.

Je familie vertellen dat je verloofd bent

Willen jullie je familie als eerste mee laten delen in de roze wolk? Awesome! Begin met je ouders (of je hele gezin tegelijk) en geniet van de gezichtsuitdrukkingen van puur geluk. Ik zou dat nog wel duizend keer kunnen doen, haha!

Een taart met foto van de ring
Dol op taart? Laat er eentje maken met een foto van de verlovingsring erop. Neem de taart mee, en snijd hem aan waar iedereen bij is. En dan is het een kwestie van wie het als eerste ziet…

Dinertje bij jullie thuis (of in een restaurant)
Hang de ballonnen op, zet de champagne koud, en maak een heerlijk diner. Vertel het van tevoren, of deel jullie goede nieuws pas bij het dessert.

Met de deur in huis vallen
Kan je het echt niet inhouden? Vertel het gewoon direct als je je familie ziet! Or let your ring do the talking!

Print jullie nieuws op een champagnefles
Maak een tof ontwerp, druk het af op een champagnelabel en doe de fles(sen) cadeau aan je familie. Sowieso dat er direct een feestje ontstaat!

Organiseer een verassings-verlovings-feestje
Nodig je familie uit voor een spelletjesavond, versier je huis, hang eventueel ballonnen of een banner op met de tekst ‘we’re getting married!’, ‘verloofd’ of ‘I said yes’, en vier jullie verloving!

Laat je huisdier meedoen
Heb je een hond of kat? Laat je huisdier dan de boodschap overbrengen! Extra spannend voor jou, want zeker met een kat weet je nooit wanneer je familie het gaat zien, haha!

Je verloving vieren met je (beste) vrienden

In principe kan je je vrienden natuurlijk ook betrekken bij een diner of feestje. Maar wil je het ze toch liever apart van je familie vertellen? Dan kan dat uiteraard ook. Neem je vrienden mee uit eten, nodig ze uit bij jullie thuis of ga naar jullie favoriete kroeg en deel het nieuws met ze.

Wil je het nog feestelijker maken? Je kunt ook een klein cadeautje laten maken voor je vrienden waar op staat dat jullie verloofd zijn. Bewaar het vragen van bruidsmeisjes en ceremoniemeesters nog even… Denk eerst goed na over je bruiloft voor je dit soort belangrijke taken verdeelt!

Hoe je de rest van de wereld over je verloving vertelt

Maak een #GOHRINGSELFIE en deel hem op social media
De meest logische manier om de rest van de wereld over je verloving te vertellen? Gebruik social media! Enne… gebruik dan ook meteen onze selfie hashtag: #GOHRINGSELFIE.

Hoe hebben jullie je verloving bekend gemaakt?

Coverfoto: Hannah Kate Photography