– ADVERTORIAL –

Wil jij een set te gekke trouwpost winnen? Wij mogen van PostNL iemand heel blij gaan maken met trouwkaarten (en eventueel save-the-dates en RSVP’s) t.w.v. 400 euro.

Wat kun je winnen?

Vorige week schreef Marit een blog met inspiratie voor je trouwkaarten. Daarin stonden vijf setjes trouwpost te shinen van onze Lievelingsleveranciers Leintjes Exclusief, Studio Blauw, Jeau&, The Sparkle Company en Studio Lona. De winnaar van deze PostNL winactie mag bij een van deze vijf kanjers een set trouwpost uitkiezen t.w.v. 400 euro. Zie jij deze mooie trouwpost al op de mat vallen bij jullie vrienden en familie? Doe dan mee met de winactie.

Trouwkaarten-liefdespostzegel-postnl

Winnen doe je zo

1. Schrijf je in voor de Girls of honour nieuwsbrief, daarin maken we de winnaar van deze actie bekend. Ben je al aangemeld voor de nieuwsbrief? Geen probleem, dan hoeft het niet nog een keer.
2. Laat in het formulier hieronder je naam en e-mailadres achter en vertel ons waarom jij het leuk vindt om echte trouwpost te versturen voor je bruiloft.
3. Vergeet niet de actievoorwaarden te lezen en ermee akkoord te gaan.
4. De winactie loopt tot en met 11 juli 2016.

De winnaar wordt dinsdag 12 juli bekend gemaakt in de nieuwsbrief.

Heb jij je trouwkaarten al in huis? Krijg het versjesboekje ‘Heb Lief’ cadeau

ls jullie je trouwkaarten al besteld hebben, maar de postzegels nog niet, surf dan naar www.postkantoor.nl. Hier kun je speciaal voor je bruiloft bijpassende postzegels bestellen. Je kunt voor de liefdespostzegel kiezen, maar ook een eigen postzegel ontwerpen. Bijvoorbeeld een zegel in stijl van jullie trouwkaart.

Bestel je postzegels met de Girls of honour actiecode en je krijgt bij vijf vellen liefdespostzegels het versjesboekje ‘Heb Lief’ van Lars van der Werf cadeau (t.w.v. 10 euro). Een grappig én mooi cadeautje voor jullie zelf of om weg te geven. Let op, want op = op! Actiecode is: girls2016

Lars van der Werf, heb Lief

Deze actie is helaas verlopen. Hou ons in de gaten op facebook voor nieuwe winacties!

Foto’s: Anouk Fotografeert