Jullie weten ondertussen vast wel dat we hier bij Girls of honour fan zijn van de datenight. Een avondje lekker met z’n tweeën. Maar misschien zijn je ideeën voor dates ondertussen wel een beetje opgedroogd. Daarom geven we je vijf tips voor originele dates!

(Disco) bodyboarden

Zijn jullie wel te porren voor een actieve date? Misschien is bodyboarden wel wat voor jullie. Op verschillende plekken in Nederland zijn ‘kunstmatige golven’ te vinden. Zoals bijvoorbeeld deze in Nieuwegein. Enne… je kunt daar zelfs disco bodyboarden ;).

Rock ’n roll schilderworkshop

Glenn en ik hebben samen ooit een Rrock ’n roll schilderworkshop gedaan. Het was echt ontzettend leuk! Vooral omdat het totaal iets ander was dan we ooit hebben gedaan (en de reis terug met een nat schilderij was ook een heel avontuur, haha). Wij hebben de workshop in Apeldoorn gedaan.  (Tip, hij staat regelmatig op Vakantieveilingen.nl.)

Lasergamen of paintballen

Huh?! Dit is toch dat spel dat je broertje (of zoon) altijd doet? Euhm… waarschijnlijk wel ja. Maarre, heb je het geprobeerd? Want lasergamen en paintballen zijn allebei ontzettend leuk om te doen! Zelf vind ik dit wel een date die leuker is om met meerdere mensen te doen. Dus, dubbeldate anyone? Voor lasergamen ben je hier aan het goede adres trouwens!

originele dates 2

Varen in een jacuzzi

Varen in een boot, dat kennen we ondertussen wel. Daar is het trouwens ook niet echt het weer meer voor… Maar wel voor het varen in een jacuzzi! Dit concept heet de ‘hottug’. Een boot die dus tegelijkertijd als jacuzzi dient. Heel bijzonder… In Nederland is dit te doen in Rotterdam.

SUP (in de gracht bijvoorbeeld)

Als afsluiter nog een actieve date. Ken je SUP? Het is een afkorting voor Stand Up Paddling en het is behoorlijk populair aan het worden. Suppen is te doen aan zee, maar tegenwoordig ook in de grachten van veel steden. In Amsterdam bijvoorbeeld! SUPer! ;)

Weet jij nog meer originele dates? Niet gierig zijn, en even heel snel met ons delen… ;)

Fotocredits: Shutterstock.