Trouwvideo’s worden steeds mooier, het zijn soms volledige videoclips! Wij raden elk bruidspaar ook aan om een trouwvideograaf in te huren. Waarom? Kijk zelf maar…

De eerste keer dat ik onze trouwvideo zag kreeg ik een brok in mijn keel. Wat was het een bijzondere dag, en wat was het mooi om op deze manier terug te zien! Ik zag nog zoveel dingen die me tijdens de dag zelf niet eens waren opgevallen…

En wat een verschil met de video van mijn ouders. Ik weet nog dat we die samen gingen kijken, een videoband met zo’n drie uur aan video. Poe! Dat was wat teveel van het goede. De meeste videografen bieden tegenwoordig een video van zo’n vijf tot 10 minuten aan. Perfect! En als ik voor mezelf mag spreken, bijna alles kwam erin aan bod.

Ben je nog niet om? Laat je dan inspireren door deze fijne, mooie, gezellige en emotionele trouwvideo’s.

De filmische video van Underneath the Apple Tree

De videograaf van Underneath the Apple Tree heeft een bak aan ervaring. Zo filmde ze onder andere de videoclips van Anouk en Trijntje. En dat is ook wel te zien! Deze bruiloftvideo lijkt wel een film, zo mooi!

De bruiloftvideo van Girl of honour Anouk

De bruiloft van Anouk ligt me nog vers in het geheugen, ze is namelijk mijn zusje! Het was een heerlijk weekend weg, en de video van Avisha film is een prachtig en emotioneel verslag. Wat een liefde…

Winterse gezelligheid in de trouwvideo van Esmee en Gert-Jan

Van deze video gemaakt door Inge Bouw krijg ik spontaan weer zin in de winter. En hoe leuk gedaan met de kerstmutsen!

De dromerige bruiloft in de bergen van Erwin en Susanne

Erwin en Susanne werken allebei in de trouwwereld, dus dan weet je dat er een mooie video gemaakt gaat worden. Deze film, gemaakt door Velare, is echt beeldschoon!

Hebben jullie een videograaf op je bruiloft?

Coverfoto: Selah photography