Lekker eten en drinken draagt bij aan een sfeervolle dag. Maar wat kun je naast een bakkie leut en een glas champagne nog meer aan je gasten te drinken geven? Wij geven je een aantal originele ideetjes.

Drinking bars

Met deze optie weet je zeker dat je goed zit. Van elk drankje kun je een eigen bar maken; van een limonade bar tot een bier bar. Nog een voordeel? Het is gelijk een decoratiestuk, want wat ziet het er top uit!

ElineStoffer-WeddingJ&S-1521
ElineStoffer-WeddingJ&S-1520
Foto’s: Lively Photography.

Met foto’s

Wil je wel graag champagne serveren, maar wil je het iets feestelijker en persoonlijker maken? Dan is dit perfect! Een foto van jullie, in het glas; hoe leuk?

www.wiandabongen.nl-19
Foto: Wianda Bongen Photography.

Matchende drankjes

Als je op zoek bent naar een creatieve manier om drankjes te serveren, is dit zeker iets voor jou. Ga voor matchende drankjes. Kies voor drankjes die dezelfde kleur hebben als bijvoorbeeld de bruidstaart. Zo vormt al jullie eten en drinken een geheel.

Blik en Bloos Fotografie - eten en drinken 4 Blik en Bloos Fotografie - eten en drinken 5
Foto’s: Blik en Bloos Fotografie.

Fruitwater

Bij een warme temperatuur, is de kans groot dat je gasten geen zin hebben in koffie of thee. Dit is dan een simpele en lekkere oplossing. Vul een aantal karaffen met water en doe in elke karaf een ander soort fruit. Zo heb je zelfgemaakt fruitwater. Daarnaast ziet het er ook nog eens feestelijk uit!

Dario_Endara_eten&drinken_85 (1)
Foto: Dario Endara Wedding Photography.

Warme chocomelk

Houden jullie een winterbruiloft? Dan kan een heerlijke kopje warme chocomelk natuurlijk niet ontbreken. Een toef slagroom erbovenop, en om het helemaal feestelijk te maken kun je natuurlijk altijd wat decoratie erop strooien. Denk eens aan van die eetbare hartjes.

Blik en Bloos Fotografie - eten en drinken 13
Foto’s: Blik en Bloos Fotografie.

Keuze genoeg dus! Voor welke drankjes zijn jullie gegaan?

Credits coverfoto: Blik en Bloos Fotografie.