Ik ben dol op trouwjurken. Dus als je mij vraagt wat het leukste is aan mijn werk? Dan zeg ik: trouwjurken passen voor jullie, haha! In deze video doe ik dat bij nienke | bijtje in Utrecht.

Nienke en Bijtje hebben net een nieuw pand in Utrecht, ze groeiden namelijk uit hun jas. En wat is het mooi geworden! Veel licht, grote ruimtes, een kijkje in de keuken bij het maken van de trouwjurken, alles is aanwezig en te zien. En dat maakt het extra leuk om bij nienke | bijtje langs te gaan. Je ziet namelijk direct waar, en door wie, jouw jurk met heel veel passie gemaakt gaat worden!

Het maken van jouw eigen trouwjurk is een proces dat begint met het passen van proefmodellen, en dat is dus ook wat ik ben gaan doen. Hoe dat ging zie je in deze video:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marit Smit | Trouwinspiratie (@girlsofhonour) op