We hebben dit keer niet maar één bruiloft voor jou om bij weg te dromen, maar twee verschillende bruiloft! Allebei geschoten op dezelfde locatie, in een gele bus nota bene. Toch zijn het twee totaal verschillende bruiloften geworden door de styling . Benieuwd? Lees dan snel verder. 

De eerste bruiloft is perfect voor bruidsparen die dol zijn op vintage. Denk: veel warmte en een vintage-retro vibe. De bruid straalt in een romantische, kanten jurk met een prachtig bloemen sieraad in haar haar. En de bruidegom draagt een overhemd met bretels en een hippe, bruine opa pet. En de locatie, in een oude gele bus, maakt het geheel helemaal af. Ideaal voor een intieme bruiloft of een elopement in eigen land, want waarom niet? Zucht, zwijmel je met ons mee?

Trouwleveranciers Retro-Vintage bruiloft

Fotograaf: Sonja Koning Photography
Styling (tafel, kastje, borden, bestek en backdrop): Waanzinnig trouwen 
Bloemwerk: Edenique Floral Design
Muah: Karen Krist
Sierraden: Judigje Edelsmid
Cake en Sweets: Velvet Cakery
Jurk: The Jetset Diaries 
Ringdoosje: Mrs Box
Stationery: Liefs Femke
Locatie: De Rijper Eilanden
Tafelzijde: Silk & Willow

Een intieme strandbruiloft

Zijn beach vibes helemaal jouw ding? Laat je dan inspireren door deze prachtige shoot. Wederom op dezelfde locatie, maar dan dichter bij het strand. Dat is natuurlijk het fijne aan een bus, je rijdt een stukje verder en je strandt op een ander fijn plekje! Deze bruiloft heeft een hele ander look en stijl. De kleuren zijn licht en speels, en de bruid draagt een elegante trouwjurk met een gekruiste open rug. En de bruidegom shined in een fijn groen trouwpak. Kijk je weer mee?

Trouwleveranciers intieme strandbruiloft

Fotograaf: Sonja Koning Photography
Trouwring (kleinere ring): Judigje edelsmid
Muah: Karen Krist
Stationery: Graphics by Mariel
Bloemwerk: Ninja Floral design
Pak: Spaander Trends
Jurk: La Bella et Blanca
Sweets & Cake: Velevet Cakery
Locatie: De Rijper Eilanden

Deze shoots vind je vast ook leuk!