Op safari gaan heeft op mij altijd een enorme aantrekkingskracht. Slapen in een mooie tent, de wilde dieren, de prachtige aardse kleuren. Maar dat dit ook prachtig kan zijn voor je bruiloft, dat zie je in deze shoot!

Het is dinsdagochtend, en de regen komt met bakken uit de lucht vallen. En wij hebben een fotoshoot op de planning staan, buiten, op het strand. De tent waar we heengaan is vannacht ingestort, en het lijkt er heel even op dat we de trouwjurken niet op tijd hebben… Maar rond een uur of elf trekken de wolken weg, om 12 uur heb ik de jurken in handen, en om 2 uur staan we allemaal met ons gezicht in de zon bij de Safari Lodge in Zandvoort. Wat kan Nederland toch mooi zijn!

Samen met een team van Lievelingsleveranciers toveren we deze locatie om tot een trouwlocatie met Safari thema. En het is een plaatje geworden! Want zeg nou zelf, hoe vaak heb je een bruidstaart gezien met een giraffe erop? Of een trouwkaart met pop-up dieren? In deze shoot zie je het allemaal. Is het wat voor jullie?

Leveranciers:
Concept: Proud Mary & Girls of honour
Planning & Styling: Proud Mary
Fotograaf: Odiza Fotografie
Bruidsjurk(en): White & Ivory
Makeup en haar: The Beautiful Bride Company
Bloemen: De Bloemenkeuken
Sweets: Sprinkles Bakery
Stationery: Ohpopup
Sieraden: Nadine Kieft
Trouwlocatie: Safari Lodge Zandvoort
Pak: H&M